torsdag 2. mars 2017

Forstørrelsesspeil bad

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Har du dårlig lys på badet , eller ser du bare ikke like godt som før? Uansett årsak kan det lønne seg å ha et sminkespeil på baderommet for å se hva du gjør. Ifö forstørrelsesspeil er en kombinasjon av stilig design med høyeste kvalitet.


Se også andre Ifö produkter.

Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett. Delbetaling og betalingsutsettelse. God kvalitet til lave priser.


Bufret Lignende Vurdering: - ‎anmeldelse - ‎kr 17- ‎På lager Dette er XL speilet som ser alt! Festes på speilet på badet. Med og uten lys, batteridrevne og elektriske varianter, og forstørrelsesspeil fra og helt opp i ganger førstørrelse.


Plexiglass, krom og børstet stål er bare . I resultatoversikten på denne siden viser vi deg resultatene som matcher ditt søk på Forstørrelsesspeil.

Ved å klikke på i ikonet oppe til høyre i produktvinduet . Hos JYSK har vi et stort utvalg av tilbehør til badet. Velg mellom flere forskjellige såpepumper, tannlgass, sminkespeil, dusjhyller og andre baderomsprodukter. Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser. Speil - forstørrelsesspeil.


Silfra er en smart og fleksibel forstørrelsesspeil i pen, stilren design med en forstørrelse på 5x. Sminkespeil med sugekopper og 5x forstørrelse. Er ideell ved sminking, napping av bryn, barbering eller når du. Da er det praktisk med et forstørrelsesspeil for hånden, på innsiden av skapdøren.


Pent speilskap med justerbar forstørrelsesspeil , avdelt hylle for høye produkter, underbelysning og. Flair forstørrelsesspeil passer til alle våre speil, medfølgende magnet monteres enkelt på baksiden av speilen. Innredning av et lite bad.


Leveres med Kantate porselensservant. FORSTØRRELSESSPEIL VAIN Byggmakker 1. Inkludert speilskap med forstørrelsesspeil , magnetlist, metallhylle og høyremontert 1x230V stikkontakt og lysbryter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg