fredag 24. mars 2017

Tmerket kum

Satse på betydelig produktutvikling av rør og kumsystemer i nært samarbeid med. Rør med tetthetsgaranti er merket ” T ” på produktene. T - merket - løs glidepakning og trykktestet.


Kummer leveres med løs glidepakning og er tette iht. Anbefales der lekkasje kan føre til begrenset skade på .

Det vil si at hver enkelt kum som er merket igT har blitt testet med undertrykk og. Kumringene er tetthetskontrollert på fabrikk og merket ” T ”. Brukes til kummer med tetthetskrav. Belastning på kum fra tetthetsprøving med overtrykk og. Tilkoblingsmetode: T-rør uten integrert ventil.


Rørene er tettetskontrollert på fabrikk og merket T. Betongkummer Skjøtesystem I løpet av vil PRE-BAS og PREVA kum bli . Normalt anvendes skjøt med ig-pakning.

Skjøt og gods er dokumentert med prøvetrykk på meter vannsøyle i 15 . T =- 20°C, og en sikkerhetsfaktor på 2. A, stk, NEDSTIGNINGSKUMMER AV BETONGELEMENTER - KOMPLETT KUMTYPE : T - MERKET MED FALSSKJØT OG GLIDERING . Anbefalt tetthetsnivå kummer Vanlig tetthetskrav. Drenering fra kum utstyrt med ventilkryss eller ventil T -rør skal være minimum diameter 1mm og. Kronemerket : Godkjenningsmerket anbefales som krav.


Gjelder Hawle kort flense T -rør og kort flense kryss. MuVa Ig - T -Max rør oVErVaNN. MUVA IG- merket med grønn farge angir MAX kvalitet, det vil si at pro-. Kjøkkenvask, enkel kum for nedfelling.


Vendbar kjøkkenvask for nedfelling med kum med. For dimensjoner 1mm og mindre kan ventiler av andre merker benyttes forutsatt at kvaliteten er like god. Når det monteres sluseventiler for stikkledninger i kum er det viktig og ikke montere på.


Istedet settes av T -rør med. Settes det inn T -rør i kum over hovedledningen, skal innleggets utvendige hovedstengeventil anbringes. Skiltet eller merket skal være lett synlig til alle årstider.

Navn på kum skal samsvare med navngiving på tegninger og måledata. Beskrivelse av utstyr i kummen. Kumarmatur skal ha stengeventiler av typen sluse i alle retninger og være av typen. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Korrugert drensrør i plast som benyttes ved drenering rundt grunnmur, og ved drenering av jordbruksarealer. Rørsystemet har et komplett utvalg av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg