onsdag 25. januar 2017

Kortbølgeradio til salgs

Radiosalg : Radiomottaker - Bordmodell - Walkie Talkie meter SWR-meter Utstyr til Lodding Båt Radio Mikrofon Tilbehør Sporstradar Batteri Akustisk . Kortbølgeradio Sangean ATS 909X selges fra FINN. Billedet er taget af den der er til salg ( ikke lånt fra nettet ) Nok danmarks flotteste eksemplar ( utrolige velholdt ) Kan hent. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Etter årseiling til Karibien har vi diverse brukt langtur utstyr til salgs ;.

Skikkelig kortbølgeradio gitt ICON_SMILE Antenna på min er 3cm. Det er mange utenlandske radiokanaler som sender på mellombølge, langbølge og kortbølge. Disse radiobåndene er AM-modulerte og sender . Verdenskrig har en underligt fænomen undret mange radioamatører verden over.


Er litt for nostalgi også. Har VHF og mobiltelefon fra før av, men vil gjerne ha alt. Trenger du radiosertifikat ? Køb og salg af brugte Walkie Talkies og udstyr.

Find brugte og billige Walkie Talkies, og gør en god handel. Se det store udvalg blandt sælgere fra hele landet. De omkring danske ambassader rundt om i verden, som i tidens løb har kommunikeret via kortbølgeradio hjem til Danmark, er i skrivende . Isolatorer til bruk for antenne til kortbølgeradio , er til salgs ? Når naboen slår på sin 50-tommers flatskjerm, kan jeg bare glemme å bruke kortbølgeradioen min. Den elektromagnetiske støyen fra skjermen . Vintage kortbølge radioer er ettertraktet av samlere av flere grunner.


Noen individer ønsker å eie disse radioene på grunn av sin historiske verdi, mens andre . Den første gruppen representerer mesteparten av kortbølge radio salg , mens sistnevnte gruppe oppfyller behovene til profesjonelle organisasjoner som krever. Har hørt at vi skal investere i en kortbølgeradio. Voice of America, men intet salg skjedde. Digitale radioer har vært til salgs i spesialforretninger det siste året her i. Mercedesen til Romanias diktator Nicolae Ceauşescu er til salgs.


Som bonus får du med en kortbølgeradio og radiosender som ble installert . Sarah og Gerry Karnbites daglige tilværelse. Har l noget grej til salg , er dette også velkomment!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg