tirsdag 24. januar 2017

Jula åpningstider

Jula Lørenskog finner du i Solheimveien rett ved Riksvei 15 hvor du møter en . Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Bufret Som varehussjef for Jula Vinterbro ønsker jeg deg varmt velkommen til oss! Jula Stavanger finner du sentralt plassert i Hillevåg, et av Stavangers eldste og .

Jula Tønsberg finner du på Korten ved siden av Shell. Vi ligger plassert på Stoa, den. Alle telefonnummer, adresser og åpningstider for Jula varehus i Oslo. Mange steder har reduserte åpningstider på helligdagene og i romjula.


Sjekk åpningstider for butikker, turistinformasjon og attraksjoner i Oslo. Her finner du en oversikt over åpningstider for butikkene våre i julen. Husk at nettbutikken alltid er åpen, og siste handledag for å få varene . Steinkjer Åpningstid : Mandag - fredag kl 08.

Slik er vinmonopolets åpningstider i jula. Mathallen har vanlige åpningstider , bortsett fra i uke og 52. Lillejulaften er siste frist før jul. Kommunens åpningstider i jula. I Bergen sentrum holder sentrene og mange butikker på gateplan åpent til kl (18) frem mot jul.


I tillegg er det søndagsåpent fra kl til 19 . Hvis det er andre bedrifter som ønsker å opplyse om sine åpningstider i julen. Det kommer ikke til å sitte vakt hele treningstiden . Sjekk når du kan shoppe, gå på kino eller bade i jula. Servicekontoret: Fredag 23.


I romjula (tirsdag 27. – fredag 30. desember) vil det være åpent fra kl 10. I forbindelse med jula holder Norid stengt mandag 26. Tirsdag til fredag i romjulen holder vi åpent 9-15.


Grantre med lys i kveldsstemning - Klikk for stort bilde. Her er oversikten over åpningstidene til et utvalg av kjøpesentre, vinmonopol og dagligvarebutikker i drammensdistriktet i julen : . Vi har åpent alle dager i julen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg