torsdag 5. januar 2017

Housegard røykvarsler bruksanvisning

Test utføres ved å trykke inn testknappen i noen sekunder, røykvarsleren skal svare med å gå i alarm. Alarmsignalet skal gi full styrke . Ved signal om lav batterispenning på en av mine trådløse røykvarslere , vil dette signalet sendes videre og høres fra alle røykvarslerne som er sammenkoplet? Läs hela denna bruksanvisning noggrant innan du installerar produkten och spara den. Housegard røykvarsler modell ORIGO SA422WS er konstruert for å.

Utrustet med 9V batteribackup som tar over ved strømbrudd. Vi tackar för att du har valt en produkt från Housegard. Seriekoblet rådløs røykvarsler med optisk deteksjon i System serien. Vi anbefalder at du bruker litt tid på å lese denne bruksanvisning.


Bor du i villa eller større leilighet? Optisk trådløs røykvarsler. Da kan det være ett smart valg å investere i den nye generasjonen trådløst .

Direktoratet for byggkvalitet stanser salg av fem røykvarslere. Spesielle sikkerhetsforskrifter ny. For at du skal få mest mulig informasjon om den nye, trådløse røykvarsleren , ber vi deg lese gjennom denne bruksanvisningen. Står det i bruksanvisningen at man ikke trenger å teste med røyk, . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Røykvarsler , Trådløs,. Bruksanvisning for trådløst røykvarslersystem LM-101LE. Velg så en røykvarsler til og trykk på LEARN-knappen til den lyser rødt. Egner seg for bruk i mindre . Läs igenom bruksanvisningen innan du använder det och var god behåll dessa. Hver røykvarsler har en TEST-knapp samt en LEARN-knapp.


SVENSKA BRUKSANVISNING BRANDVARNARE FÖR TRÅDLÖS. Inneholder en sterk magnetplate med kraftig dobbeltsidig tape. Festes i taket og på røykvarsleren. Kan kun monteres med batteri .

Pakke med røykvarslere med et optisk trådløst system som reagerer hurtig på røyk og ulmebranner. Utløses én varsler vil alle varsle. HOUSEGARD RØYKVARSLER ORIGO TRÅDLØS 2STK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg