fredag 13. januar 2017

Varmebestandig lim

Glassfiber tetningslister. Hurtigherdende og bunnsolid universallim som er vibrasjonsfast og limer samt tetter mer eller mindre alle slags materialer. Limet er vannfast og tåler ekstreme . Silikon 300ºC er en syreherdende varmebestandig silikon.


Varmebestandig lim bør ha evnen til rask tørking, så vel som tilstrekkelig fleksibilitet. Det er også verdt å huske på hans adhesjonsegenskaper.

Würth har et bredt spekter av lim. Skal du lime noe raskt, har vi forskjellig typer superlim. Når du limer er det viktig at overflaten er fri for fett og skitt.


Vi har alle mulige varianter, og du finner dem på flaske, tube og patron - montasjelim, . Jeg har sett det på ebay osv. Arbeidstemperatur: Romstemperatur. Lim for PVC trykkrørdeler.


Fester mot glass, metall, tre, . Tåler temperaturer fra -gr - 3gr.

Hos oss finner du alt av lim du trenger fra montasjelim, til trelim, til vegglim. Vi har også et bredt utvalg fugemasser og fugeskum. For å oppnå et best mulig resultat, er det viktig å blande limet etter bruksanvisningen på emballasjen. Flislim påføres med tannsparkel i egnet størrelse. Spesial lim til påliming av.


Limingen er fleksibel og varmebestandig. Krymper lite ved herding(). Gir en sterk og fleksibel, vann- og varmebestandig liming. MONTASJE EKSTRA LIM 290ML DANA 2PHTHALATFRI. Elementene i en elementpeis skal punktlimes med varmebestandig acryl eller silikon.


Limer , fuger og fester alt Lagerført. Relekta AS TECANTRASITT 3ML FUG LIM 149. Power Epoxy Metal limer og reparerer raskt de fleste metaller som stål, aluminium, støpegods, kobber etc. Egnet for rask reparasjon av lekkasjer i ledningsrr og . Anvendes når den ildfaste pakning skal limes fast i lågen på din brændeovn. Pakke med flettet, myk glassfibersnor og keramisk lim til tetting av dør og glass på.


Viser produkter innen kategorien Kjemi, spray, lim. Bestill direkte eller kjøp.

Loctite Power Glue Repair Ext lim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg