onsdag 6. april 2016

Vedkurv design

Vedkurver trenger ikke være kjedelige, og stues bort i et hjørne. Multifunksjonalitet og design skal omslutte vedkubbene våre i vinter. Handle Skandinavisk interiør og design online.


Oppbevar veden med stil med den elegante vedkurven fra Ørskov designet av Jørgen Møller. Kurven er laget i fint skinn og er.

Kjøring innen oslo kan ordnes for 200kr. Frakt utenfor Oslo: ca kr . Rund stilig vedkurv i blank stål, tidløst design. Med bakstykke som beskytter veggen. Kan også brukes som vedkurv.


Vedkurv i sort stål med håndtak som gjør den enkel å bære. Vedkurv fra Invite i sortlakkert jern med føtter av sortmalt treverk. Romslig vedkurv i sort imitert skinn med praktiske bærehåndtak.

Ovale linjer og stilrent design gjør denne vedkurven både bruksvennlig og moderne. Med sitt arkitekttegnede, organiske design gjenoppfinner RAIS Carry den . Dette er den minste typen, som egner seg godt til opptenningsved og tennbriketter. Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser.


Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn. Bildegalleriet fortsetter etter annonsen! Få de siste nyhetene om design - og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips . Design : Jørgen Møller Mål: ×. Laget av resirkulert bildekk. Interiør nettbutikk som selger design til små og store! Log Woodbasket vedkurv , hvit.


Aduro Proline Et klassisk peissett med stativ bestående av tre deler: kost, spade og ildrake. Settet har håndtak i rustfritt stål. Plastinnsatsen passer perfekt ned i Aduro Proline vedkurvene. Høyde: 35cm Diameter: 55cm Materiale: Palmeblader.


Felleskjøpet nettbutikk - Vedkurv.

Rund vedkurv i imitert skinn med håndtak, til oppbevaring av ved. Seter er en serie peisprodukter i funksjonelle teksti. En stor og staselig skinnkurv som garantert vil pynte opp ved siden av peisen eller kakkelovnen. Vi har markedets største utvalg av bålpanner og ildsteder.


Legend vedkurv passer fint inn med de rustikke detaljene i Legend badstuer. Stort utvalg av vedkurver og annet tilbehør til vedovnen. Vi er lagerførende og sender fra dag til dag - DuBuy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg