fredag 8. april 2016

Børstelister dør

Til innvendige dører , entreporter, søppelrom og garasje. Leveres uten aluminiumlist som er avbildet. Velg mellom tetningslister og børstelister for dører for ulike gulv. Alle listene er enkle å feste. Børstelister giver en god tætning under døre, eller ved skydevinduer.


En børsteliste under en dør , kan være med til at nedbringe varmeforbruget væsentligt.

Tradisjonelt har disse listene blitt brukt for å tette for smuss og lyd på dører og porter. Vanlige bruksområder for. Carl Ras har et stort udvalg indenfor børstelister og tætningslister til døre. Køb online hos en virksomhed med års erfaring inden for værktøj og beslag!


Websitet anvender cookies til statistik og til at målrette indhold. Denne information deles med tredjepart. Du giver samtykke til brugen af. Problem:I en utebod har vi en dør ut til en trapp.


Danmarks førende leverandør af El, automation og kabler.

Se nærmere på udvalget fra det . Selvklebende for dører og vinduer. Beskytter hjemmet mot forurensninger, insekter, lyd og smuss. ERTEC AS leverer dører til flere ledende båtprodusenter.


Tetning med børstelister gir god vanntetthet og hindrer trekk. Køb Svalk børstelister i H-profil og F-profil med polypropylen børster til billige priser hos BygMax. Hvis mellemrummet mellem dør og gulv skal lukkes for at undgå varmespil kan du med fordel bruge børstelister. Vi har forskellige størrelser og længder. Sorterer etter: Relevans . Hvis rotter eller mus blir liggende døde i vegger eller gulv, vil det etter hvert.


Musebånd eller såkalte børstelister kan også brukes for å hindre . Andre lengder og utførelser kan leveres på bestilling. Vi leverer direkte til kunde. Bruksområder: tetting rundt dører , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg