mandag 28. mars 2016

Bruddstyrke tau

Bruddstyrke : Bruddstyrke er målet på hvor mye et tau tåler. Du skal bruke et tau som tåler fire ganger så mye som du trenger. Danline er et 3-slått flytetau som egner seg godt som fortøyningstau. Et 3-slått nylontau som egner seg godt til det meste, for eksempel til fortøyningstau. Dimensjoner på fortøyningstau - Båtforumet.


Flere resultater fra baatplassen.

Hjem › Produkter Bufret Hos Erling Haug finner du et omfattende standardsortiment av fibertau til ulike behov og bruk. Hos oss finner du både poltau, dyneema tau , polyester tau ,. Hei, har fått tak i en taurull som jeg lurer på om kan holde hengekøya jeg bruker. Kan ikke så mye om tau , men i følge rullen har tauet en . Tau (tauverk) lages av naturfiber, kunstfiber eller metalltråd og har opptil 250mm. S eller Z, kjerne, flettet kappe, takling, o. Heftig tau : Kommunikasjonsrådgiver Tom Gederø i Eni slår fast at. Bruk tauverk av god kvalitet, med høy bruddstyrke.


Jan Kåre Uthaug på Norsk Fletteri AS anbefaler et tau med litt strekk i, gjerne et flettet polyamid nylontau.

Et 2ʹʹ tau (diameter cirka mm) bærer altså cirka tonn. Linetau er en synkeline med kraftig bruddstyrke. Finnes med og uten montert svivler. Tykkelse 4mm - bruddstyrke : 2kg. Tau som brukes i saltvann bør vaskes etter hver sesong for å fjerne saltkrystaller.


Strekker seg lite, er slitesterkt og har høy bruddstyrke. Hvilken produsent som leverer tau kan variere, men det vil alltid være en av. Tauet er svært sterkt og synker i vann. Tau PP spilttfiber 4mmxmeter 4mmx20m. MaxTM lengdejustering, lett å justere, etthåndsbetjent, lett aluminium.


Karabiner og krok i lett aluminium. Høy bruddstyrke i forhold til. Minste bruddstyrke i alle tau (kg). Med tau og hyssing kan du berge deg godt i en rekke situasjoner. Hvis du bruker riktige knuter, øker du med andre ord tauets bruddstyrke.


Tau med høy bruddstyrke og lang levetid. Det har lav kostna lav forlengelse,. Oljeplattform skal ankres med verdens sterkeste tau.

Veier tre prosent så mye som kjetting med samme bruddstyrke. Rio imponerer også med sin høye bruddstyrke , UV-bestandighet og gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg