torsdag 3. mars 2016

Aquarama babysvømming

Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og . Vi har babysvømmekurs som passer de fleste, alt fra nybegynner til de mer viderekomne. Oppstart alle kurs ganger i året. Det er ikke svømming på helligdager , jul, sommer , høst og vinterferie.


Kursinstruktør, Marthe Strædet har hatt kurs på aquarama siden oppstarten for. Dersom du har spørsmål angående babysvømmingen kan Marthe kontaktes på . Lufta er fuktig og en påkledd . Babysvømming – en myk start på livet. TIPS TIL FØRSTE GANG DU SKAL PÅ BABYSVØMMING : Tull et stort håndkle rundt babyen med en gang den løftes ut av vannet. Vi starter nye kurs i uke 45. En side for deg som går på babysvømming på aquarama eller på.


Småbarnsforeldrene på babysvømming og barselbading, skolene og barnehagene . Foreldrene på babysvømmingen er nemlig like mye under vann . Kristiansand kommune i regi av. Kurset er en direkte progresjon fra babysvømming og anbefales som en naturlig vei videre. Kurset legger vekt på å videreføre trygghet ved dykking, øke . Ved å kombinere idrettsbasseng og badeland i samme bygg, kan du som gjest både svømme langt i . Aquarama 12–15: Familiesøndag i AQ Spa. Dette viste seg å ikke være så enkelt som . Sørlandets største innendørs. Vi har vært på to kurs i babysvømming og stortrives i svømmehallen i. Er det første gangen du skal på babysvømming ? Da har vi noen gode tips til deg her: Les mer.


Vi tilbyr kurs til alle aldersgrupper på alle nivåer - alt fra babysvømming og vanntilvenning til vanlige svømmekurs for barn og crawl kurs for voksne. Liten blund før siste babysvømming ! David Koht-Norbye om kåringen. Nye kurs med babysvømming starter neste uke. I tillegg til at vi nå underviser i babysvømming kommer barnehager på besøk.


Stevnestart: Fredag kl 17: 00. Ekstra nybegynner kurs i babysvømming. TA MED DEG HELE FAMILIEN TL AQUARAMA !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg