fredag 4. mars 2016

Ep2 fett

Ville gått for fett som er spesifisert NLGIEP, dette kan du bruke til det meste, greit for en bonde å ha en type fett å forholde seg til mener nå . Brukt på alle typer kule-, nåle-, rulle- og glidelagre. Reduserer slitasje og forlenger . Mobilux EP anbefales som universalfett til glide- og rullelagre, foringer og bolter. Brukes i all industri, landbruk og bilindustrien.

Fett har den fordelen fremfor olje at det holder seg på plass i. Antall gram fett = 0x 1x = 1gram. Langfibret natrium fett med stor vedhengs og bæreevne beregnet for glidelagere med. Dette avanserte fettet har et høyt nivå av vanntoleranse, . Mineraloljebasert fett med EP-additiver som gir gode egenskaper mot slitasje under ekstreme driftsforhold. For smøring av alle typer lagre, . Lithium Calcium grease EP-er spesielt utviklet for chassispunkt, koblingshoder og kardanger.


Smøremiddel, fett og pasta.

Noen som vet om man kan bruke EPfett kjøpt på bensinstasjon i stedet for chokefett på hagla? Hadde det liggende og vurderer å bruke det til . Fettet anbefales når det er ønskelig med lange smøreintervaller og er derfor spesielt. Et rimelig alternativ til Starplex EP eller Novatex Heavy EP for . Det er spesielt utviklet for smøring av belastede glide-, kule- og rullelagre, . GREASE EPLithium complex, 4gram patron. Anbefales til de fleste typer industribruk inklusive tung bruk med høye trykk og sjokkbelastninger. Fettet gir utmerket beskyttelse mot rust, korrosjon og vannvask.


Re: Fett i differensial Tempo Transport. Bruk et smørefett som er lang fibret. Vanlig hjullagerfett type EPeller tilsvarende har lett . Automatisk smørekopp 1ml med høytemperatur fett.


NLGI Litium basert, Arbeidsområde 20°C - 150°C . Et høykvalitet litiumbasert EP fett med ekstrem vedheft og tettende effekt for. Fett og pasta - Olje og kjemi - Bil - thansen. Mehrzweckfett EP ist ein Lithiumschmierfett und eignet sich zur Schmierung aller Arten von belasteten Gleit-, Wälz-, und Radlagern, Gelenken, Fahrgestellen.

Hvitt vannbestandig smørefett med EP additiver. Meget gode aldringsegenskaper sikrer lang levetid. Beskytter mot utvasking og korrosjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg