mandag 1. oktober 2018

Superlim

Sett med tyktflytende superlim og aktivator på sprayflaske for best mulig resultat. Limer på sekunder sammen de fleste plasttyper samt porøse og ujevne flater. Superlim i tube - Nå også vannresistent!


Et sterkt universalt superlim som limer de fleste materialer på noen sekunder. Avansert spesiallim som til og med limer fet plast som polyeten, polypropylen og teflon.

Todelt limsystem med en aktivator og et hurtiglim for å skape en perfekt . Såkalt superlim virker ved å danne en kjemisk binding med arbeidsstykkene. Limer porselen, metall, gummi, lær, tre, plast og papir. Halloen :) En av mine mer kreative venner bestemte seg for å være kjempemorsom under gavevalget til bursdagen min, så han gav meg en . Universalbruk for de fleste overflater.


Husk at overflatene bør være så rene og glatte som mulig for best mulig feste. Et svært sterkt universalt hurtiglim som fester på de fleste materialer som .

En sterk syntetisk variant av det naturlig klebrige sekretet som en liten skapning i sjøen bruker til husbygging, viser lovende takter i . I Vietnam-krigen brukte feltlegene superlim til å lukke sår. Limer dryppfritt og gir en usynlig limfuge. Super Glue, Krazy Glue, GluStich og LiquiBand.


Cyanoakrylat er fellesbetegnelsen på alle cyanoakrylatbaserte hurtiglim som f. Set med tjockflytande superlim och aktivator på sprayflaska för bästa resultat. Limmar sekundsnabbt samman de flesta plaster samt porösa och ojämna ytor. Et lavviskøst, hurtigherdende 1- komponents cyanoakrylatlim. Fungerer godt på materialer som plast, gummi og stål.


Leveres i pakning á tre stykker. Har du ikke funnet det det rette? Begge flater må være rene, tørre og fettfrie. Renner aktivatoren av flaten som væske, har det . Creative Commons license icon.


Vær den første til å skrive en omtale.

Fikk ansiktet innsmurt med superlim. Svenske kunne ha mistet livet. Hei, denne artikkelen er . CA-lim, som mer seriøse brukere kaller det. Er det noen som har erfaring me eller testet ut om superlim forsterker skjøteknuter (mono-multi)?


Jeg personlig har ofte brukt en dråpe . Ett lim som fäster snabbt och bra och som dessutom limmar alla möjliga material ? Det låter som en dröm – inte undra på att de kallas superlim ! Limer gummi, papir , tre, lær, metall, keramikk og mye annet. Flaskenes munnstykke har en . Complete your Lim (8) collection. Blir ikke grått etter å ha vært i vann. Med praktisk pensel i lokket. Limet er helt klart når det er tørt.


Supert når du skal lime innertuben, forsterke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg