torsdag 18. oktober 2018

Reparasjon av plast på biler

For reparasjoner av understell, hjulhus og fram- og bakpaneler. Plast på biler og motorsykler blir ofte stygt skadet etter kollisjoner med trær, grøftekanter og . Vårt mål er at det skal være enkelt å holde bilen i orden. Skal du fikse småskader på bilen din, er det en teknikk som heter smart. Noen her som vet eller kan noe om sånne reparasjoner ?

Det er jo vanelig med hakk og skader i plast på mange biler , så dette er noe vi . Unngå unødvendig utskiftning av plastdeler. Benytt vår skademodul og marker skaden på DIN bil. Vi reparerer de fleste plastskader. Det samme gjelder hjulbuer, speilhus og andre plastdeler på bilen.


De reparerer alt i plast inn- og utvendig, samt skinn, stoff og tepper. PLAST , INTERIØRREPARASJONER OG ANDRE SMART REPARASJONER.

Multi Bil as har reparert plast. Plastlister og strukturert plast på bil kan være en utfordring dersom du får skade eller ripe i plasten. Hvordan fjerne riper i lakkert plast , som f. Noen plasttyper limes og andre kan best sveises.


Vi har over års erfaring på dette . For hurtig og kraftig reparasjon av sprukne eller knekte plastdeler på bilen eller i. Den håndholdte maskinen varmer opp en stift som kan presses inn i plasten , . Hva slags plast er slik støtfanger laget av? Det ble riper i lakken på støtfangeren på den andre bilen og bulk i døra på. Hardere type plast , så kan dem bruke glassfiber duk på innsiden, og reparere slik.


Lakkskader og små bulker kan være dyre å reparere. For den som har skadet bilen din, stikker ofte av uten å gjøre opp for seg. Småbulker uten brett i metallet, steinsprut, riper og sprekk i plasten kan fikses betydelig.


Metoden muliggjør reparasjon av småbulker. Har du for eksempel bulk,- og lakkskader når du skal taksere bilen , blir det trukket fra .

Plastfix er den mest økonomiske metoden for plastreparasjoner av støtfangere, spoilere og andre plastdeler på bil , motorsykkel o. Med Plastfix tetter man hull og sprekker og. Det finnes mange typer plast , og vi kan reparere de fleste. Innefor begrepet smartrepair finner du: spotreipair, plastreparasjon , setereparasjon , interiør reparasjon , plastidip-gummilakkering, lakkrens, polering og . Moderne biler er bygget i en kombinasjon av forskjellige typer materialer.


Deler og komponenter i plast inngår i stor utstrekning. Fyll inn registreringsnummer på bilen , legg til kontaktinfo og last opp bilder av. Endelig er bilen min hel og pen igjen. Vi utfører plastreparasjoner på støtfangere og andre plastdetaljer på alle biler.


Farer ved reparasjon av herdeplast og liming generelt. Smarte og kjappe reparasjoner ”. Her finner man alt fra de dyreste til biler som knapt kommer seg gjennom. At slakk bulk i tak ikke er egnet for PDR- reparasjon er han imidlertid ikke enig i. De fikser alt fra steinsprutskader og parkeringsbulker, til plast og . Her viser vi deg hvordan fjerne riper i lakkert plast , som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg