tirsdag 9. oktober 2018

Vannstoppventil krav

Utdrag fra de nye kravene – §15-(4) Lekkasje skal kunne oppdages enkelt og ikke føre til skade på installasjoner og bygningsdeler. Eksempler på dette er oppvaskmaskin . Krav i forskriften må oppfylles uavhengig av om produktet har lekkasjesikring. Vanninstallasjoner skal være sikret mot . Vi møter kunder hver eneste dag som ikke er klar over at man ifølge TEK10- kravene i dag faktisk må montere lekkasjestopper på enkelte .

Her stilles det nye krav til sikring av . Dette er produkter som er mer skadeutsatt enn de faste rørinstallasjonene (rør, ventiler og armatur), fordi de ikke har samme krav til teknisk . Kravet om lekkasjestopper gjelder kun ved nyinstalleringer. Vannstoppventilen stopper lekkasjer før du ser dem. Kravene fra forsikringsbransjen er strengere enn myndighetenes. Her kreves det også at alle sanitærrom og alle skjulte og åpne vannledningsanlegg overvåkes . Det er en fordel om det ligger en føler fra en automatisk vannstoppventil i . Sørg i hvert fall å få med deg rabattene du har krav på i det selskapet du er i.

Montert vannstoppventil (FG-godkjent)? TEK10: Myndighetenes krav til lekkasjesikring i nye bygg. FG: Forsikringsbransjens krav til lekkasjestoppere. Krav til produktdokumentasjon for lekkasjestoppere.


FG-reglene spesifiserer krav til lekkasjestoppere for bruk i alle typer bygninger. Mange kjenner ikke til at det er innført krav om å byggemelde ba og det hersker også en del. Skal du installere ny bereder på for eksempel kjøkkenet, må du huske å sikre den mot lekkasje med en vannstoppventil. R2i - Ready to install - Fordelerskap med vannstoppventil Uponor Tappevannsystem PPM er.


TEK hvor alle nyinstallasjoner av . Antonsen stiller spørsmål ved logikken i kravet for WC rom uten sluk. Er det innbygd sisterne må det være både kasse og vannstoppventil. Et rør i rør system er en nyttig løsning for å tilfredsstille kravene som plan- og. Salg og krav om nye kunder er viktigst for selskapene, og ingen ønsker å være. Hvis du ønsker å bygge nytt eller pusse opp et eksisterende våtrom, må du søke om tillatelse fra kommunen.


Våtrom er ett rom som er utsatt for vann. Ettersom kravene har blitt strengere med tiden, har det også.

Det vanligste er at rørleggeren monterer en vannstoppventil. Men hvis du bytter ut en gammel bereder, trenger du ikke lekkasjesikring, sier .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg