onsdag 16. mai 2018

Vaske klær med eddik

Legg klær som lukter vondt i vann med eddik over natta, og vask plagget i vaskemaskin med vanlig vaskemiddel etterpå, er rådet hennes. Til sistnevnte: Selv har jeg aldri problemer med vond lukt i maskin eller klær , selv ikke før jeg hørte eddik -tipset. Jeg har alltid vasket mye på . Hvordan bruke eddik når man vasker klær ? Vaske ull i eddik - Hobby og fritid innlegg 1.

Flere resultater fra forum. Vet du hvilke klær som blir mest skitne, og hvilke som er enklest å. Eddik mot sur lukt i klær ? Hell litt eddik på klærne , vask dem i maskinen uten klesvaskemiddel. For å få et bra resultat når du vasker klær er det avgjørende at selve maskinen også er ren. I følge Shareably kan du helle eddik i. Visste du at eddik også kan hindre klær med sterke farger å smitte av i .

Vi er sikker på at du har hvit eddik i huset. Hvis du har det, burde du vite at du har en god alliert når det kommer til å vaske klær. Du vil ikke tro alt litt eddik kan gjøre for deg. Legg forhenget i vaskemaskinen med et par skitne håndklær. Skeptisk til å vaske huset med eddik ? Den sure lukta forsvinner om du marinerer granbar, sitronskall eller lavendel i eddiken før du vasker med den.


Rengjøring og inneklima Vi har . Når kloravsken er ferdig, vasker du klærne en gang til, denne gangen. Bruker dere eddik i hver gang dere vasker klær ? Det er bedre enn tøymykner og fjerner lukt fra vaskemiddelet og eventuelle såperester. Det skyldes at du vasker treningstøyet ditt feil. Disse tekstilene lukter ikke like raskt Men med lag på lag av klær , varierende.


Noen ganger lukter klærne jeg akkurat har vasket skikkelig surt. Kjør en tom maskin på grader med eddik i stedet for vaskepulver , så blir du kvitt lukten. Ved å tilsette eddik til klesvasken vil klærne bli luktfri - dette kan være spesielt gunstig når man vasker treningstøy - og dette renser også .

Noe av tøyet vårt lukter surt etter at det har blitt vasket. Det vet jeg ikke, men det lukter ikke eddik av klærne mine. Hva kan man gjøre hvis vaskemaskinen lukter vondt og lukten smitter over på klærne ? Prøv eventuelt eddiktrikset : Ha en desiliter eddik i . Håndklær kan få en sur lukt om de henger i en krøll. KJERRINGRÅD: Kan man vaske bort lukten med eddik ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg