torsdag 8. februar 2018

Små poser til godteri

Kjærlighet g Chokiss Brynild. Supermix 2g Original Brynild. Hvem vil ha en godtepose før de skal hjem?


Ja du kjenner svaret: Alle Hos Festtema har vi ALT til temafesten, . Zip- poser , små plastposer som kan lukkes.

Pynt, mat og kake hører bursdager til, og for mange gjør også godteposer det. Små bursdagsgjester syns gjerne det er stor stas å få utdelt en pose med litt . Posene bugner av ordentlig godteriglede , og byr på favorittene fra løsvektstativet. Godteri står for helgekos, og på lørdager skal man kose seg litt ekstra. Dagens smågodtpose rommer kilo godteri , og det mener vi er for mye. KIWI-sjef Jan Paul Bjørkø.


Snopebøtte Køb Godteri , Capri Sonne, Sjokolade, Brus fra Godteributikk.

HARIBO og BONBON, kan du også kjøpe i små poser , men hvis du vil ha . Ahlgrens Biler er kåret til vinner av denne testen først og fremst fordi det kommer i en liten pose med veldig små biter. Dette gir få kalorier og lite . Kunne tenkt meg å bruke noe annet enn disse posene i plast, noen som har. Jeg fann små papirposer på Nille, og noe godteri på Europris.


Candyking er den største leverandøren av smågodt til norske dagligvarebutikker, og det er på eget initiativ at de lanserer de små posene. Norsk godteri nettbutikk - Spesialist på Amerikansk godteri og snacks, men også Engelsk,. Cheez-It Crackers Original - poser En hel eske med Cheez-It. Når du fyller opp en pose smågodt i butikken får du godteri til lørdagskvelden og vel så det. En vanlig smågodtpose rommer nemlig opptil . Mangler: små Trolli Halloween 450g: Ulike typer Halloween-godteri.


Halloween- godteri produsert i Tysklan hva kan være mer skrekkinngytende enn det? Posen inneholder flere små poser med ulike typer godteri , slik at du . Velg små poser om mulig, eller regn på kaloriene for å finne en . Gå helt ut med emoji temaet med disse morsomme posene !

Fyll posene med godteri eller små godsaker for alle gjestene til å ta med hjem fra bursdagen. Lørdagsgodt og selskapgodteri for små og store anledninger. Passer for småprodukter som gaver, godteri , tilbehør, postkort , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg