tirsdag 27. februar 2018

Forstørrelsesspeil med lys

Trenger du et sminkespeil med lys til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Se vår nettbutikk for flere spennende produkter!


JAZ sminkespeil med dimmbare LED- lys i kantene som gir perfekt sminke lys ! Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades .

Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED- lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? Sminkespeil med og uten lys. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Funksjonen dual light gir et sterkt og godt lys rundt hele . Face bordlampe sminkespeil med lysåpning rundt speilet.


Lampen har speil på begge sider. Forstørrelsesspeil (x3) på den ene siden og vanlig på den andre . Et lekkert, høyt sminkespeil som passer perfekt inn på sminkebordet. Et kvalitetsspeil med innebygget LED lys som gjør det mulig å fokusere på detaljer.

Speil med innebygd LED-belysning som gir perfekt lys til sminking eller barbering. Få det perfekte lyset – uansett hvor du sminker deg ! Outline 4sminkespeil på . Med og uten lys , batteridrevne og elektriske varianter, og forstørrelsesspeil fra og helt opp i ganger førstørrelse. Plexiglass, krom og børstet stål er bare . Kjøp Rio forstørrelsesspeil med lys , eksklusive hudprodukter, hårprodukter, makeup og skjønnhetsprodukter hos no. To speilsider - normal og ganger forstørrelse. Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser.


Speil får badet til å virke større og lysere. Alltid gode produkter på tilbud! Beurer Beauty sminkespeil BS- Ta vare på huden din, anlegg sminke eller trim skjegget ditt med dette praktiske sminkespeilet fra Beurer.


Se Baderomstilbehør og finn et . Avtagbart 10x forstørrelsesspeil 1grader rotasjon, 1grader . Det elegante vippespeilet har én side med fo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg