mandag 19. februar 2018

Frontmontert glassrekkverk

Markedets beste glassrekkverk i laminert glass og aluminium fra Norges ledende leverandør. Frontmonteres på terrassen. Et glassrekkverk vi gi deg en enda vakrere utsikt fra din terrasse og samtidig gi deg beskyttelse mot vind. Hjørnestolpe rekkverk utvendig frontmontert Icopal glassrekkverk.


Glassrekkverket kan enten toppmonteres eller frontmonteres.

Plastmo endestolpe til frontmontert rekkverk. Rekkverk med klare glass, Syrefast rekkverk. Ved sidemontering frontmonteres bunnskinnen nedenfor terrassen. Modell Maja er et frontmontert rekkverk. Icopal rekkverkstolper består av syrefast stål (AISI 316) med ferdig påsatte glassfester.


FRONTMONTERT REKKVERK Byggmakker 2. Maja er identisk med modell Malin, men uten frontplate. Dette er et rimligere altenativ.

Helglassrekkverk front montert skinne. Vi leverer og monterer stilfulle glassrekkverk både med og uten stolper,. Innendørs boltefestet helglass rekkverk. Crystaline glassrekkverk med aluminiumsprofil.


Vi i Fas-Tec AS har mange ulike glass og rekkverksløsninger. Icopal endestolpe høyre rekkverk frontmontert syresfast stål. Slimline kan fåes som toppmontert og frontmontert monteringsskinne. Bare husk å være nøye med mål og alle tilpasninger. I kombinasjon med frontmonterte endestolper kan vinkelen.


Zifront er overkommelig både for fagfolk og private. Det er også en tilsvarende video for frontmontert rekkverk. Ved å bruke et glassrekkverk er sikkerheten ivaretatt, samtidig som det kan slippe lys inn og bevare utsikten. Tilsammen satte vi opp meter icopal rekkverk , prisen ble på ca 1tusen.


Ser at tappen kun er på de for frontmontering , altså skal den iflg. Stolper og beslag finnes i mange materialer og utførelser og det finnes løsninger både med og uten. På Gullatoppen har vi montert glassrekkverk på dei tre første eneboligane.


Eit av rekkverka er frontmontert og dei to andre er toppmontert.

Icopal hjørnestolpe innvendig glassrekkverk frontmontert syrefast stål. Endestolpen benyttes i hver ende av glassrekkverket ved frontmontering. Skruer og deler til stolpen følger . TSK AS leverer og monterer glassrekkverk fra SG Railing.


De frontmonterte rekkverkene fra SG Railing er utformet av herdet, laminert sikkerhetsglass med . Begge gir en meget solid . Med glassrekkverk fra Icopal får du maksimalt ut av utsikten, og et stilfullt uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg