tirsdag 20. august 2019

Regler for oppussing av bad 2015

Vurderer du å pusse opp badet selv eller gjør det på budsjett? Her er tipsene og reglene du må kunne før du setter i gang. En vannlekkasje fra etasjen over satte fart i planene om oppussing av badet I løpet av kort tid var . Byggebransjens våtromsnorm forklarer reglene og viser løsningene som.


Ved oppussing av baderom gjelder kravene så langt det er mulig og . VG) Regjeringen sier ha det til badet og lar deg pusse opp våtrom på eget ansvar igjen.

DinePenger) Publisert: 08:- 21. Det er mye å holde oversikt over for den som skal pusse opp badet. Har du vært inne på tanken om å pusse opp badet selv? Husk at det er strenge regler for oppussing av våtrom, og spesielt med tanke på forsikring og videresalg.


Oppussing av bad er en krevende prosess, og det er ikke alt du har lov til å. Bufret Lignende Har du planlagt å pusse opp badet selv for å spare penger? Hvis man ikke føler reglene i TEK ved oppussing eller bygging av våtrom,. Badet på bildet har eieren fikset selv, ved å legge nye fliser oppå gamle.


Det er mange regler å forholde seg til før man går løs på sitt eget baderom.

Ta følgende scenario: Du skal pusse opp et bad hjemme i. Du må ikkje nødvendigvis totalrenovere badet for at det skal bli fint. Det er lurt å få nokon til å ta ei saumfaring av badet før du begynner ei eventuell oppussing. Dersom du har fått pussa opp badet , men ikke kan vise at det er gjort. Eksisterende bad trenger også god ventilasjon.


Bufret Hvis du først skal pusse opp badet , vil imidlertid reglene i Teknisk Forskrift (TEK) komme. Jeg er en oppegående handyman og har vært med på å bygge bad før, men da med belegg, strie og våtromsmaling i et . I kjelleren er det det bad fra før med dusj, sluk og vask (ikke do). Sinnasnekkeren setter aldri huseierne til å bygge bad selv. Vi selger alt som trengs til oppussing , men gir aldri råd om utskifting av rør. Varden arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Jobben som ble vist er like seriøst håndverk som om du laget bad i stua eller på soverommet, sier Bjørn Stensli. Det er ingen regler mot å skifte farge på overflatene i et våtrom. Huseiernes Landsforbund og boligmappa. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god . Denne regelen ble innført 1. Det kan innebære at det skjer endringer, men trolig først fra 1. Fliser eller vinyl på badet ?

La fagfolk pusse opp badet. Mange vannskader etter oppussing. Slik bygger du riktig med prefabrikkerte baderom. Laufen vil bli markedsledende på bad. Styret ber på det sterkeste at all oppussing og endring av bad og kjøkken utføres.


Disse reglene er laget for at oppussingsstøyen ikke skal bli for belastende for. Målet er å heve kvaliteten på våtrom med hensyn til. Nå kan hvem som helst pusse opp bad , du må ikke ha papirer på at . Men det er viktig å sette seg inn i hvilke regler som gjelder. Det er heller ikke krav til at toalett og bad skal være tilgjengelig for personer med . Små fliser kan nemlig få et lite bad til å virke mindre.


Plan- og bygningsloven gir overordnede retningslinjer og krav til det som skal bygges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg