onsdag 15. november 2017

Plassbesparende dusjkabinett

Flott og plassbesparende vendbart dusjkabinett med skyvedører. I tillegg til det tradisjonelle dusjkabinettet , finnes det flere ulike alternativer. Et dusjhjørne er også plassbesparende , ettersom dørene kan slås innover når de . Hvilket badekar skal du velge?


Frittstående, innebygget badekar eller boblebad? Vi skal kanskje fikse opp et lite ba det er sikkert ikke mer enn 5x veldig lite altså.

Doen og dusjkabinettet står på den ene siden av . Dusjer er ikke bare utrolig praktiske når det kommer til personlig hygiene, de er også plassbesparende. Rengjøringsvennlig dusj, som er meget enkel å montere. Flott dusjkabinett med klart herdet sikkerhetsglass i alle vegger og dører. Her er møbler som er plassbesparende OG fine! Da bør du tenke på plass og funksjonelle løsninger når du innreder.


Har du et lite baderom med få kvadratmeter? Nettbutikk med Sittebadekar.

Perfekt badekar for små og store baderom med romslig innvendig utforming og beskjedne ytre mål. Rask levering og full returrett. Smarte tips som gir harmoni på badet og uterommet. Nye produkter gir flere valgmuligheter.


Tips - hvordan pynte badet på en enkel måte. Velge dusjkabinett eller dusjhjørne på badet? En slik løsning er plassbesparende og gir et stilrent inntrykk. Mange spør seg om det er . Et dusjkabinett er en smart løsning som er plassbesparende og som sikrer at fukten holder seg i dusjen. Dessuten åpner den muligheten for at du får tid for deg . Romslig og plassbesparende dusjkabinett med skyvedører.


Leveres med herdet sikkerhetsglass og krom profiler. En dusjvegg eller dusjdør er en plassbesparende løsning for små baderom, kun en enkel vegg. Frostet glass i bakveggene. Her er vår anbefaling klar, velg så stor dusj du har plass til!


Se oversikt over dusjkabinetter fra Novellini hos VVSkupp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg