torsdag 16. november 2017

Laminert glass dusjvegg

VikingBad rett dusjhjørne med ekstra sikkerhet til glede for både mormor og Morten minstemann. Hjørnedusjen har SINTEF godkjente laminerte dusjdører med . Vi har fått positiv respons på vårt . Herdet og laminerte glassvegger som dusjløsning blir mer og mer vanlig på ba dette har. Dusjvegger i glass fås i mange forskjellige varianter og størrelser.


I hele Norge blir det mer og mer vanlig med dusjvegger i glass.

Det er herdet eller herdet laminerte glassvegger som brukes i dusjløsningen. VikingBad er Norges ledende leverandør av baderomsprodukter og utendørs massasjebad. Med fokus på trygghet og kvalitet for alle. Innovation Design dusjvegger fra MegaFlis skal være uknuselig.


Slutt på kuttskader: med laminerte glassdører fra MegaFlis, skal du kunne . Laminerte dusjdører gir ekstra trygghet på badet. Enkelte dusjvegger har laminert glass , og disse pulveriseres vel ikke . Derfor synes jeg det bør vurderes å bruke laminert herdet glass i dusjvegger , sier Braathen, som også har bakgrunn som forsker, der han . Herdet glass som er nanotechbehandlet for enklere rengjøring.

Universale dusjdører med laminert sikkerhetsglass for ekstra beskyttelse. Dusjkabinetter og dusjvegger i glass blir stadig vanligere. Begge løsningene slipper inn lys og åpner opp badet ditt, men det er noen ulemper . En innglasset dusj med glassdør vil forhindre at vannet skvetter ut over. Her lister vi tre valgmuligheter du har på glass til dusjen. Moderne bad har gjerne en dusjvegg eller dusjdører i glass og.


Med laminert glass er du beskyttet mot kuttskader dersom glasset skulle . Firkant dusjhjørne med krom profiler og klart laminert sikkerhetsglass. Skyvedørene har regulerbare trinser . På badet fant paret glassrester spredd helt fra dusjen til badedøra. Den ene dusjveggen hadde eksplodert mens de var på ferie. Paret har i ettertid bestilt nytt dusjkabinett, denne gangen i laminert glass.


Ved dusjløsninger uten trykk benytter vi oftest et enkelt mm herdet glass. Megaflis har laget et dusjhjørne i laminert glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg