tirsdag 22. august 2017

Selge vann

Mattilsynet fører tilsyn med produksjon av vann på flaske. Hvor finner jeg oversikt over hva som selges som naturlig mineralvann? For femten år siden så ingen nordmenn grunn til å kjøpe vann på flaske.


Norge ble sammenlignet med å selge sand i Sahara . En flaske med springvannet, som altså stammer . Flere firmaer har med økende suksess gjort god forretning på å selge såkalt rått vann på flaske, det vil si vann som er ufiltrert og usterilisert.

Vi har jo verdens reneste vann rundt oss. Slutte å selge flaskevann. Berit Wattne Andsem viser at man kan tjene millioner av kroner på å selge vann. Slik er det tydeligvis marked for når vannet kommer fra Svalbard.


Det er selskapet Heroes of Telemark som skal selge vann fra Porsgrunn. Vannet skal bli solgt i en 1prosent nedbrytbar emballasje, melder . Drikkevann kan rett og slett selges for en god pris hvis bare. Rent vann fra Norge selger som varmt hvetebrød både her hjemme og i utlandet.

Nordmenn har enkelte fordeler sammenlignet med innbyggerne i en rekke andre land i verden, ikke minst tilgangen på rent vann til alle. Selger Jonsvann for millioner. Familiebedrift gjør suksess med eget tapperi. I et næringsbygg av nyere dato på Kvenildmyra er Midtpunkt invitert på besøk til et . Kapital): Svalbarði, det norske flaskevannet tappet fra små isfjell som flyter rundt utenfor kysten av Svalbar skal nå selges på det . Etter mange års eierstrid i Oxy Solutions der gamle eiere er skyllet bort, har Isklar inngått avtale om salg av oksygenberiket vann basert på Oxys . Vil selge Ose- vann til Asia. Det skal investeres millioner kroner i ny vannfabrikk i Bygland.


Sørøst-Asia blir hovedmarkedet når Ose Water . Det er en genial forretningsidé: Å selge oss vann på flasker. Spesielt hvis man tar fra oss drikkevannet i springen i samme slengen. Så vi har undersøkt litt om lovligheten rundt . For første gang i historien introduserer Vinmonopolet vann til sine kunder. Valget falt på Eira naturlig mineralvann på 70cl glassflasker.


Rent vann : En del turistaktører i Nasjonalpark-riket i Oppland mener det er meningsløst å frakte vann tappet på flasker hundrevis av kilometer . Jeg var ute og spiste en kjapp lunsj igår, og ønsket vann å drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg