torsdag 10. august 2017

Aquasure tørketid

Samt alt av gummi, regntøy etc. Et genialt produkt, som etterlater et udiskutabelt godt resultat. McNett Aquasure lim, elastisk Urethane masse, som ikke blir helt stivt når det herder. Et typisk kontaktlim som kan brukes på omtrent alt.


Jeg bruker endel Aquasure til lapping av vader og jakke, og til å mekke egne. Altså : Bruke den, tørke godt av toppen og deretter rett i isbilen?

Vadebukse sprukket i skrittet - Verkstedet innlegg 8. Skøyte klump og skyteline. Bufret Større tube Urethane lim til montering av lommer, mansjett bytting og tette hull eller rifter i: Våtdrakter Tørrdrakter Tørrhansker Annet vannsportutstyr. Universal lim for reparasjon av tørrdrakter, vester,og neopren materiale som har store slitasjer. Jeg har brukt aquasure (uretangummi) til å lime alt mulig rart, blant annet fjellstøvler, og det har vist seg å lett tåle -grader med tung bruk. Til reparation af neopren og tørdragter.


Tørketiden er på ca 10- timer, men kan f. Har kjøpt nye mansjetter og en tube Aquasure. La det tørke før du påfører et lag til.

Aquasure er det absolutt mest brukte produktet til å reparere lekkasje i vadebukser. Etter herding er det fortsatt fleksibelt slik at det ikke sprekker opp igjen. Funker ikke det heller så ser jeg ingen annen utvei enn å saksøke han derre Aquasure i hue og ræva til han kommer med en løsning på dette. Hendig sett for å ha med seg i lommen. Limherderen tynner ut limet og korter ned tørketiden betraktelig.


Ved bruk av hårføner kan tørketiden reduseres ytterligere . Herder og akselerator til Aquasure lim. Er begge limflatene latex, trenger man ikke lenger tørketid. Sammenlign tilbud på Jakt og fiske aquasure i kategorien Jakt og fiske fra en. COTOL-2redusere tørketiden ned til . Da vi fikk ordnet ekstra mansjetter brukte vi kun Aquasure som lim.


Hvis hullet er enda mindre så kan det hende at aquasure gjør. Det middelet jeg brukte da var litt mer grisete og hadde ei tørketid. Cotol-2brukes for og rense flater før liming med Aquasure.


Du kan også blande den med limet så blir tørketiden kortere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg