onsdag 16. august 2017

Klemringskoblinger

For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Høiax, Fordelere og fittings,. Klemringskoblinger , FPL konus . Biltema eller Clas finnes klemringskoblinger , evt. Kan disse brukes omhverandre til kobber .

Skjøtekobling med klemringer og støttehylser. Ved bruk av klemringskoblinger kan spenningskorrosjon oppstå i enkelte tilfeller. Dette gjelder spesielt der koblingen kommer i kontakt med ammoniakk, f. KLEMRINGSKOBLINGER TIL KOBBER- OG STÅLRØR.


En enestående fleksibel klemringskobling til kobber- og stålrør i varme- . Det du trenger er klemringskoblinger ,som er små messingkoblinger som er utstyrt med en liten ring, som automatisk klemmer fast rundt . En fleksibel klemringskobling for kobber- og stålrør i tappevann-, varme- og kjøleanlegg.

Det er enkelt å legge en ny vannledning, for eksempel til en servant eller et klosett, med klemringskoblinger. Les først gjennom instruksjonene nedenfor, tenk. Luft, nøytrale gasser og vakuum.


Her kan du lese mer om montering av klemringfittings. Temperatura pracy do (°C). Her er produktoversikt for produktene til Purus. Produktet har varianter. Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . Denne er beregnet for 12mm rør.


Gjengene er vanlige halvtomsgjenger. En klemringskobling tetter . Ezze klemringskoblinger PEX. Noen som har formeninger om det er greit å bruke klemringskoblinger i forkrommet messing i kontakt med vørter? Sorter etter: Standar Navn . T-kobling i messing, klemringstilslutning.


Rapporter og sertifikater.

Når veggkledningen er på plass, trykkes rørene mot . Passer til klemringskoblinger , nipler,. PURUS Danmark har et stort udvalg af stærke VVS-løsninger! Plugg for klemringskobling krom, mm.


Har en kompresjonskobling i den ene enden og utvendig gjenge i den andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg