fredag 21. april 2017

Sveise plastrør

En kort og forenklet innføring i sveising av PE-rør og kuplinger. Kurset omfatter hovedsakelig trykkrør, men du vil kunne sveise både avløps- og. Resertifisering - Speil- og elektromuffesveising av plastrør iht.


I denne oversikten er det også noen utgåtte modeller fra PF. Disse er erstattet av ny produktserie, men det er fortsatt tilgjengelig reservedeler og muligheter for . Det kreves ingen forkunnskaper eller praksis for å få sertifikatet første gangen.

El- sveising av Wavin PE 8 PE 1og PEplus trykkrør. Kriterier for visuel bedømmelse af svejste plastrør – DTI. Kurset vil også fokusere på forhold rundt utfordringene ved sveising av plast. Sveising av PE rørledninger. PE8PE5PE3PE4 PE10røyr, PE-rør.


Akustisk og visuell overvåking av sveiseprosessen. Nemko har etablert sertifisering av plastrørsveisere i henhold til NS 4Operatører for sveising av rør og rørdeler. Vi tilbyr også sertifisering av personell for tråd- . Fjerning av innervulst ved sveising av PE-ledninger.

PE buttwelding with internal debeader. Plastrør er etter hvert blitt så godt kjent og akseptert at. De fleste hull og sprekker i plastrør lar seg faktisk reparere! Vi har god kompetanse for speilsveising, flere av våre ansatte har ADKsertifikat.


Kurset gir deg både praktisk og teoretisk kunnskap om blant annet materialer, sveisemetoder og regelverk. Kurs i elektromuffesveising. Kabler til de ”gamle” og ”nye” sveisedelene følger med. Før rett kappet plastrør inn.


Denne leveres i skulderveske komplett med laserscanner. Vi kan også levere andre . Fagstoff: Forskjellige typer sammenføyningsmetoder kan benyttes på plastmaterialer. Plast kan både limes, sveises og skrus sammen.


Etter bestått praktisk og teoretisk prøve, får du . Levetid på plastrør for drikkevannsdistribusjon. Leggeanvisning for plastrør. PE og PP kan varmeformes og sveises.


For kapping av PVC, PEX-rør og andre lignende myke plastrør. Kappeskjærets mating skjer i flere trinn via et tannsegment.

Gir et vinkelrett og gradfritt kappesnitt. Vi trykkprøver rørene med endelokk. Deretter sveiser vi lokk utenpå dette. Bryggene leveres med båt langs hele kysten.


Tobakeren blir ofte brukt til rørsveising der vi ikke kommer til med sveise jiggen. Ved hjelp av dette utstyret kan vi sveise dimensjoner fra 250mm og ned til 25mm. Vi utfører også reparasjoner på plastrør av alle dimensjoner.


Ved speilsveising kan kun rør med samme dimensjon og SDR-verdi sveises.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg