torsdag 6. april 2017

Molybden fett

Kvifor unngåv fett med molybden ? I god tru har eg smurt opp alt eg har med smøreniplar med fett som inneheld molybden -sulfid. I denne kategorien finner du smøremiddel og fett til ulike formål. Spesialfett for bremsesylindre og batteripoler, litiumfett eller silikonspray.


Litiumbasert fett med molybdendisulfid og EP-tilsetninger.

God smøreevene også ved høye belastninger. Sammensetningsklasse: NGLI:2. Castrol Moly Grease er et multifunksjonelt smørefett til bruk i industrien generelt samt i bilindustrien.


Det er basert på mineralolje, litiumfortykkelsesmiddel og . Lithium fett er generellt veldig stabile både i forhold til temperatur og. Universal lithium-kompleks fett for lager og chassis smøring. Høy temperatur- , vann- og.

Av metallene er det bare wolfram og tantal som har høyere smeltepunkt. Molybdengrease anbefales til drivledd og oppheng. På grunn av høyeste kvalitetsnivå, overgår Xado fett alle andre smørefett som. Xado fett for CV ledd har fordeler sammenlignet med fett med molybden -disulfid . Brukes som allround fett og er også velegnet til hjullager. GREASE MOLYBDEN 4gram patron.


Fett fra Caterpillar er av høy kvalitet og er spesielt utviklet for Cat maskiner. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe vannfast fett av god kvalitet som holder. Akselen kan du smøre med molybden fett.


Sentrifugal skiva skal sørge for at bendix drevet skyves tilbake når svinghjulet begynner selvrotering. Ker et førsteklasses multifunksjonsfett for bruk i alle anti-friksjon og glide- og rullelagre utsatt for høye belastningsforhold. Inneholder molybden som gir høy . Valvoline leverer en komplett serie med smørefett som er utviklet for bruk i biler, lastebiler, traktorer, anleggs- og industrimaskiner.


Mangler: molybden Mobdylensulfid fett? Jeg ville heller lagt til en femtilapp og kjøpt fett med litt mer kvalitet.

TINE Fløtemysost Lett har mindre fett , men har ellers fløtemysostens milde karakter. Den er laget av en blanding myse, melk og fløte fra ku.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg