onsdag 8. februar 2017

Pastatoma vonios spintele

Apmokėti už baldus galite grynaisiais ar banko kortele baldų pristatymo . Prekių paieška pagal raktažodį pastatoma vonios spintelė el. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Kompletacija: Apatinė dalis: Medžio masyvo vonios kambario pastatoma apatinė.


Visi pastatoma vonios spintele skelbimai - pastatoma vonios spintele skelbimų paieškos rezultatai Alio. Plotis x aukstis x gylis cm. Matmenys 19x 3x 27.


Buvo pastatyta, bet net nepanaudota . Spintelės matmenys su praustuvu . Siūlome didelį pasirinkimą įvairaus dizaino ir paskirties vonios spintelių. Pasižiūrėkite vonios kambario serijos „Artic“ gaminius. Veidrodine spintele su halogeniniu apšvietimu virš spinteles ir po ja.


Dažyti arba natūralaus medžio vonios kambario baldai Jūsų . Atstumas nuo sienos plačiausioje praustuvo vietoje 50cm. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Lentynėlės: Yra, Aukštis: . Pastatoma spintelė komplektuojama su keramikiniu praustuvu. Metalinės chromuotos rankenėlės.


Baldai ir interjero detalės Jūsų namams bei ofisui. Platus pasirinkimas, greitas pristatymas. Puikus pasiūlymas: Universali pastatoma spintelė 30Cwen. Vonios baldai Yra 2prekės(-ių).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg