fredag 24. februar 2017

Gravering glass bryllup

Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst. Skåleglass til brudeparet i mange forskjellige varianter. Lekre design og god kvalitet. Våre graverte glass blir et fint minne fra deres store dag.


En eksklusiv måte å gjøre bryllupet personlig. Finn frem glassene på deres bryllupsdag hvert år og skål .

Glass , to hjerter med gravering - Skål på bryllupsdagen med disse fine. Glassene blir i ettertid et godt. Vi lager fine gaver til konfirmasjon, dåp, bryllup og bursdag. Noen jeg kjenner som trenger en del graverte glass , ble lei av å. Gravering på glass innlegg 6. Hva synes dere om dette som bryllupsgave?


Flere resultater fra forum. Brudeparets champagneglass, gravert sett med kakekniv og -spade, penn.

Her blir det hverken graverte glass eller gjestebog med matchende. Bryllupsdagen og bryllupsfesten. Tror dere kan kalle meg bryllupvennersegenshopoholiker. Forsølvet champagneglass med gravering.


Unn deg selv noe helt spesielt til forlovelsen eller bryllupet , eller som en stilig gave til det . To glass som passer perfekt til romantiske stunder i etterkant av bryllupet. Et bryllup er en spesiell dag for bruden og brudgommen. Start et bryllup i stil med en deilig flaske champagne! Vi har tenkt og kjøpe oss graverte glass til dagen vår. Lag et personlig drikke- eller whiskyglass med gravering hos smartphoto.


Velg mellom å gravere inn navnet ditt, en morsom tekst eller et sitat! Kakesett og champagneglass til bryllup. En gravering gjør gaven til et minne for livet. Vi utfører gravering av smykker, klokker og andre gjenstander på vårt verksted. Bufret Bruk et Dremel-verktøy til å gravere glassvaser til pynt eller til spesielle anledninger, som bryllup , fester, bursdager eller jubileer.


Tips: Både klart og farget glass. Søk etter produkter, kategorier,.

Velkommen til Jul på Hadeland Glassverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg