fredag 17. februar 2017

Haribo små poser

Kjærlighet g Chokiss Brynild. Supermix 2g Original Brynild. Mange små poser gjøre den perfekt til barnebursdager og lignende. Vi har det du trenger til fest og store og små anledninger!


Skal du holde et temaparty,. Nå som det er langhelg og mange kanskje skal ut og kjøre (og trenger bilgodt), tenkte jeg å kjapt tipse .

Se hele HARIBO sortimentet Alle poser , stykkprodukter og sesongvare. Haribo mini poser - fruktsmak. Vegetarianere og personer med laktose-intoleranse finner også riktige produkter her.


Pakken inneholder: - Goldbears: Små gelebjørner med smak av forskjellige frukter. Happy Cola: Små geleflasker. Esken inneholder: - Goldbears: Små gelebjørner med smak av forskjellige frukter. Starmix: Små gelebiter med mange . De fleste godsaker som markedsføres under Snopebøtter, slik som HARIBO og BONBON, kan du også kjøpe i små poser , men hvis du vil ha den populære .

Passer godt på butikkdisken, giveaways eller som firmagodteri. Har du bursdag med mange . God at have stående på kontoret da der er noget for enhver . Levering direkte til døren, nemt og ligetil. Finnes det ikke sånne store poser med masse små poser oppi?


Vi tilbyder også små slikposer , som egner sig særlig godt til børnefødselsdage samt. Posen indeholder i alt 2gram. De søte små gullbjørner er søte og smaker godt. Du får bløde, lækre og farverige vingummier med smag . De små miniposer med slik kan krympes i ovnen på samme måde som krympeplast. Lukene inneholder små poser med . ALTID små vingummier i posen.


En full boks inneholder 6biter. De søde små vingummi bamser er søde og smager godt. I mini posen med logo tryk er det en sød opmærksomhed som alle holder af. Det er ikke nok med det aller aller meste hvis godteriet ligger i samme egg. Indfør haribo poser kun med bamserne fra skipper mix.


Og vi er bange for at de blot vil tage den hurtige løsning og lukke de små.

Mini slik i små poser 3g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg