tirsdag 14. februar 2017

Helseadministrasjonssekretær jobb

Utdanningen passer for deg som er kontoransatt i helsetjenesten, og som ønsker å heve kompetansen din i for eksempel saksbehandling, arbeid med møter og . Vil du jobbe som sekretær i en helseadministrasjon? Studiet retter seg mot deg som jobber eller har lyst til å jobbe som merkantilt ansatt i helsesektoren, og som ønsker å . Studiet helseadministrasjonssekretær bygger på Samhandlingsreformen og setter deg i stand til å. Du får vitnemål etter endt utdanning og bestått eksamen. Utdanningen er lagt opp slik at du kan ha full jobb og andre forpliktelser ved siden av.

Likevel fant hun tid til å fagutdanne seg til helseadministrasjonssekretær. Bli headhuntet til din neste jobb. Send inn din cv og bli funnet!


Vi finner at tilbyder har jobbet godt med sin nye søknad og at mange. Det omsøkte utdanningstilbudets navn er helseadministrasjonssekretær. Helseadministrasjonssekretær eller Helsekoodinator.


Vi tilbyr kurs i helseadministrasjonssekretær som nettkurs. Vi søker en helsesekretær som jobber med kontorfaglig arbeid i helsesektoren,. Se hele profilen på LinkedIn og finn Bittens forbindelser og jobber i.

Olavs Hospital, Trondheim University Hospital. Denne utdanningen passer for deg som. Jobb som sekretær i helsevesenet. Søk etter Helsesekretær vikariat- jobber i Rogaland. Som sykepleier jobber du med pleie av mennesker i ulike situasjoner.


Tilrettelegging for studenter (f.eks. studenter som er i jobb ) f. Som advokatsekretær spesialiserer du deg til å jobbe med advokater og jurister,. NISO-medlemskap lønner seg Hvis du får problemer i jobben din som idrettsutøver. Daglig leder, spesialist i kirurgi. Leif Næss er utdannet kirurg fra Universitetet i Oslo, og har en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI. Norges Yrkesakademi tilbyr Barn med særskilte behov som fagskoleutdanning på nett.


Vi jobber hver dag for å sikre kvalitet i utdanningene våre! Leter du etter et kurs innen helseadminstrasjon? På denne siden finner du administrasjonskurs for leger, ledelseskurs, kurs i reisemedisin, organisasjonskultur .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg