torsdag 23. juni 2016

Rekkverk terrasse aluminium

Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig. Aluminiums rekkverk med glassfyllinger gir god sikkerhet og skjerming på terrassen uten å stjele utsikten. Leveres herdet og laminert, godkjent for bruk i . Rekkverket finnes i flere varianter med ulike detaljevalg.


Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk.

Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål. Som de øvrige Veranda produktene blir også de velkjente LINEA rekkverkene også produsert i Bergen i vedlikeholdsfri aluminium. Godt å vite at du heller ikke. Alu -Valla tilbyr rekkverk i anodisert aluminium , og pulverlakkert i fargene hvitt. TERRASSEREKKVERK ALU SPILER SORT.


PROJECT er et rekkverk i moderne design, som fremhever de enkle, rene linjene. Håndløper leveres i natureloksert aluminium og 3syrefast stål. Et vedlikeholdsfritt og stilrent rekkverk i svart pulverlakkert aluminium.

Enkel montering, høy kvalitet og hele års garanti. Norsk produsent av solide glassrekkverk og aluminiums rekkverk. Hev og senk rekkverk er en løsning som øker bruksverdien på terrassen ved å skjerme.


Konstruksjonen leveres i aluminium , med laminert glass i glassfeltene. Vinterhager og rekkverk i. Skjult og meget solid forankring gir Vind et moderne og elegant. Glass og aluminium , - det perfekte valg til rekkverk.


Hvitmalt toppbord for rekkverk til terrasse. Treet er ferdig tørket, grunnet og malt, noe som reduserer sprekkdannelse og forhindrer flassing av maling betraktelig. En håndløper i aluminium , som erstatter. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium , fast løpemeterpris, dagers produksjon! Grind glassrekkverk Seksjon som kan åpnes.


Dimensjon på rekkverk terrasse - rekkverk. Bruk heller pent og evigvarende spilerekkverk i pulverlakkert aluminium. Glassmodul i klart glass till glassrekkverk Adam, 3x90x10 5cm. Overliggere i sort aluminium til glassrekkverk Bertil, 110x4x4cm .

Vi leverer moderne stolpefritt rekkverk i glass med kort leveringstid fra lager. Våre terrasse rekkver er ekstremt sterke da de leveres som standard med kraftige alu -forsterkninger i begge vanger, samt T-håndrekke som er sterk i seg seg . Legger til handlekurven… Hurtigvisning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg