fredag 24. juni 2016

Pakabinama vonios spintelė su veidrodžiu

Vonios spintelė Raguvos baldai Rasa RV55M, su veidrodžiu. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! LED apšvietimu, didelės ir mažos lentynėlės, vonios. Spintelė su veidrodžiu SCANDIC 6. Viršutinė spintelė su veidrodžiu Piano RV45M, cm.


Parduodu mažai naudotą baltą pakabinamą vonios spintelę puikaus stovio. Geros būklės pakabinama vonios spintelė su apšvietimu ir veidrodžiu. Visuomet skambiname Jums dieną prieš pristatymą ir suderiname pristatymo laiką.


Pirkite be rizikos - Baldai1. Pas mus didelis vonios baldų pasirinkimas: pastatomos spintelės, spintelės su kriauklėmis, pakabinamos spintelės, veidrodžiai. Apatinės spintelės – su pilku blizgiu dekoru, derančiu su visa vonios santechnika. LINATE spintelė su veidrodžiu TYP 160. Vonios kambario ir virtuvės įranga - Vonios kambario baldai ir aksesuarai.


Apatinė vonios spintelė SA 50A su praustuvu RIVA 50A. Populiaresnės, visgi, yra pakabinamos vonios kambario spintelės. Klasikinio dizaino baltos spalvos pakabinama spintelė su veidrodžiu puikiai tinka prie. Pakabinama spintelė SOPHIA WHITE 830.


Gamyboje naudojami drėgmei atsparūs, kokybiškai apdirbti veidrodžiai. Lietuvos įmonės Riva viršutinė spintelė su veidrodžiu , SV40. Parduodma geros būklės, pakabinama vonios spintelė, šviesiai rudos spalvos, su halogeniniu. Fasadai pagaminti iš MDF;.


PAKABINAMA VONIOS KAMBARIO SPINTELĖ SU VEIDRODŽIU RITA-600. Lėtai užsidarančios durelės. Platus baldų bei praustuvų pasirinkimas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg