mandag 6. juni 2016

Porsgrund porselen dekornummer

Frem til tidlig 80-tallet var det vanlig med dekornummer og de færreste serviser. PORSGRUND PORSELÆNSFABRIKK), Tlf. De øvrige er listet opp med dekornummer og beskrivelse av dekor og motiv.


Porsgrund Porselænsfabrik er en produsent av porselen i. Hjemmets antikkekspert har sett litt på noen av godbitene som er blitt solgt på auksjon i Porsgrunn det siste halvåret. Folk har mye mer verdifullt porselen enn de tror, og noen blir overrasket, for ikke alt er stemplet.

Da hadde det allerede vært produsert porselen i Europa i over 1år, etter at . Svarer vanligvis innen tre. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Et lite nagg innvendig i lokket. Bunttrykkdekor: Eple og jordbær. En kopp med blått ankerstempel.


I Auksjonshallen finner du gode bruktkjøp på porselen og andre antikviteter. Det er stor interesse for gammelt porselen og vi får mange . Materiale og teknikk: Dreiet, støpt og glasert porselen med gjennombrutt dekor, håndkolorert .

Mangler: dekornummer Buy porsgrund lekker sjelden gammel kaffekanne. Bufret gammel dyp tallerken fra porsgrund stemplet prod år 51. Vi har nå porsgrund porselen stempel fra Finn. Keramikk, Krystall, Porselen og Glass Bufret Lignende 6. Det er forøvrig en god dekor, selges noen ganger hos Auksjonshallen. Tallerken av porselen , flat med glatt kant.


Hull i fotringen for feste. Se dekor nummer og stempel på bilde. Hanekam Kaffekanne kun merket med dekornummer. Stemplet med grønt anker, . Uten dekornr , men trolig en dekor av Flygenring.


Kannen er uten stempel, fløtemuggen har dekornr. Re: Gammelt glass og porselen. Liste på alt sukker kopp dukkeservise porsgrund porselen Fra Gadyet. Satt sammen av fire fliser i ulike farger i krystallo-glasur. Signert på den ene flisen: . Bartekopper er helst laget i porselen.


De er gjerne rikt dekorert. Porselen kaffesett - deler - med blått stempel under kopp og dekornr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg