torsdag 9. juni 2016

Gravering glass oslo

Spørsmål kan henvendes vår butikk i Oslo på tlf. Ved bestilling av flere graverte glass får du avslag i form av . Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst. Champagne er mousserende hvit vin eller rosévin fra . Vi har mulighet å skrive teksten din, gravere bildet ditt eller designen din.


Islande whiskyglass på 30cl.

Høyde 3cm og diameter på 9cm. Gjør oppmerksom på at whisky skrives på to måter. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass , krystall eller gravert på vinflaske. Ring for info om pris og levering.


Hos Bjørklund får du et stort utvalg av gjenstander som egner seg godt til gravering. Ved gravering på plate kan man velge mellom enkel og dobbel skrift. Gravering på glass , krus eller flasker.


Glass - gravering - adgangskontroll, calling, callinganleg, callinganlegg, callingsystemer, dør calling, dør telefon, dør video - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Denne glassvasen med personlig gravering er en ypperlig gave til hvem som helst. Gi den sammen med yndlingsblomsten til vedkommende, og gaven er . Med dette individuelle ølglasset gjør du enhver ølnyter lykkelig! Hvis ens eget navn står på glasset, smaker yndlingsdrikken om mulig enda bedre! En kald øl er virkelig en sann glede og bør drikkes med stil! I oslo er det en dame son graverer og tegner på glass.


Noen jeg kjenner som trenger en del graverte glass , ble lei av å betale en femtilapp . Juvelen Lambertseter Senter. Cecilie Thoresens Vei 17- Oslo. Lang tradisjon som faghandel innen gullsmed- og urmakerfaget. Hadeland Glassverk har solide tradisjoner og lang erfaring med spesialdesign av gaveserier. Bufret En gravering gjør gaven til et minne for livet.


Vi utfører gravering av smykker, klokker og andre gjenstander på vårt verksted. Med riktig verktøy kan du gravere på dine egne glass. Det kreves en stø hånd og en god del trening.


Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering. Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg. Bestill en egen tekopp med tekst i dag fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg