mandag 16. mai 2016

Reparere kalesje båt

Hva slags lim er det beste for å flikke på en kalesje ? Det brukte jeg for å reparere sømmene til glidelåsene, noe som fungerte aldeles . Reparere kalesje , hva er normal pris? Flere resultater fra baatplassen. Alt av salmakerarbeid til bil, båt og MC.

Men det er flere gode grunner til å ta vare på kalesjen. Det er ikke særlig hyggelig. En skitten kalesje på en ellers velstelt båt ser ikke bra ut. Båtkalesjer - Skreddersøm og Reparasjon.


Reparasjon av båtkalesje Oslo, impregnering renovering restaurering rens vask av båtkalesje og båtinteriør båtseter skreddersydd kalesje Oslo osv. Spinnakertape Selvheftende spinnakerduk til reparasjon av seil, seilerklær, kalesjer mm Mål: 5. Vi kan hjelpe deg med det meste når det gjelder reparasjon av din båtkalesje.

Om det er rift, defekt glidelås, dårlig søm eller et vindu som burde vært skiftet. De kunne fortelle at de hadde kjøpt kalesje hos Hansen Protection tidligere til en annen båt og hadde vært svært godt fornøyd med både pris og kvalitet den . Vi skreddersyr ny kalesje eller reparerer din gamle, slik du vil ha den! I år har Eteka sydd og tilpasset kalesjer til båter.


Astrid Kallevik er lysten på å utvide. Nå har vi funnet tapen vi liker å jobbe me og tror du gjør det samme. Båndet har en dobbel polyesterfilm på begge sider er belagt med en høy avsetning av en.


Kraftige beslag som tåler sol og saltvann godt. Elegant utseende og en svært konkurransedyktige pris. Kalesjebeslag rørendefeste EKKO 2pk. Vi lager og reparerer det meste man kan sette en nål i! Trenger du ny eller reparert kalesje ? Er kalesjen på båten din ødelagt? En avgjørende levetidsfaktor på din båtkalesje avhenger av hvor hvidt den blir vasket og behandlet.


Vi kan vaske din båtkalesje , utføre reparasjoner , tørking og.

Som kunde kan du alltid regne med å få en ny kalesje som virkelig passer til båten. Vi reparerer og impregnerer i vinterhalvåret så du kan bruke båten om . Vi vasker impregnerer og reparerer kalesjen for deg i vinter. Vi formidler også innendørs opplag av båten din . Den begynner å bli slitt, og sømmene.


Vi kan også produsere tildekking og presenninger til andre formål enn båt. Vi har et stort utvalg av fargeprøver på kalesjestoff og putetrekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg