tirsdag 10. mai 2016

Keramisk kniv

Ifølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av . Norges største utvalg av kjeramiske kniver. Vi tilbyr et stort utvalg fra japanske knivmerker som Kyocera og Kasumi.


Knivene beholder sin skarphet mye lenger enn kniver laget av stål.

De vil aldri ruste og forandrer ikke smaken på maten, i tillegg har knivene lav vekt og er lette. En av årsakene til at mange velger keramisk er at frukt og grønt du kutter ikke vil oksidere like raskt som om du bruker en vanlig stålkniv. KitchenTime selger keramiske kniver fra kjente varemerker!


Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! FF Knivblokk med kniver, svart. Keramisk kokkekniv, cm. Det är också riktigt svårt att själv slipa en keramisk kniv.


Perfekt til og kutte Dynema, Spectra, Aramid og Vectran.

Kniven sitter godt i hånden og fungerer utmerket til å kutte grønnsaker, frukt og . I dette Chef Copenhagen-settet får du en keramisk santokukniv og . La en god kniv i rustfritt stål inspirere deg til å prøve noen nye oppskrifter. FLAKSA keramisk slipestål, svart. Leveres med slire for beskyttelse av knivbladet.


En lett kniv med keramisk blad som er 2x skarpere enn vanlig stål og den har en skarphet som varer. En keramisk kniv ruster ikke. Og en sløv og dårlig kniv kan påvirke smaken på det du kutter.


Hvis man er ekstra flink bruker man også en keramisk stav et par ganger i . Global, G-7keramisk slipestein m. Det er en kniv med keramisk blad som minsker faren for kuttskader vesentlig, men som er like skarp eller faktisk skarpere en stålblader. Kniv keramisk 250mm a-collection, bladlengde 150mm. Hvor bare materialet diamant eller rent karbon er hardere. Knivene har et lekkert design, med knivblad av sylskarp porselen som gjør at kniven holder seg skarp mye lenger enn de fleste andre kniver.


Typ av kniv , Japansk kniv , Grönsaksknivar. Handtagets material, Plast . Laget for å kutte sterke fibre som Dyneema, Vectran og Spectra.

Brukes til kutting av myke matvarer. Lengde blad: 15cm, Total lengde: 28 . En kniv vars blad är hårdare än stål. Behöver inte slipas de första åren (om än någonsin).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg