fredag 14. september 2018

Lærling og sykemelding

Som lærling har du krav på samme rettigheter som alle andre arbeidstakere, også. Er du usikker på om du skal levere egenmelding eller sykemelding kan du . Siden lørdag og søndag teller som to kalenderdager, må sykemelding leveres hvis du . Er lærling og ble sykemeldt etter ca 2år i lære og var borte i 5mnd. Læretiden ( kontrakten) blir forlenget, så jeg startet i grunn på siste halvåret som lærling nå i .

En lærling i vår virksomhet har hatt mye fravær i forbindelse med sykdom. Læretiden er allerede forlenget en gang, og spørsmålet vårt er om lærlingen kan. Legen anbefaler sykemelding , men jeg vil jo jobbe.


Mottar AAP fra NAV i tillegg til lærlingelønna, og lurer på hvordan dette vil bli dersom jeg . Sykemeldt og læretid innlegg 10. Flere resultater fra forum. Hva forventes av deg når du kommer på jobb som lærling ?

Vet at man ikke kan bli sagt opp i jobb pga man er sykmeldt, men gjelder dette for lærlinger også? Lærlingen er arbeidstaker i lærebedriften med de plikter og rettigheter som følger lover, tariffavtaler og bedriftens arbeidsreglement. Lærling lærevanske dysleksi PPT psykisk problemer.


Hvis du er syk ofte eller lenge, må du til legen og få sykemelding. Lever sykemelding samme dag som . En heving av lærekontrakt innebærer at arbeidsforholdet for lærlingen opphører. Det er fylkesmannen som skal godkjenne en hevning av kontraktsforholdet, . Jeg er lærling (2.året) som helsefagarbeider, jeg får ikke fullført lærlingtiden før jeg skal ut i permisjon, har kun hjemmetjenesten igjen i 5-6 . Helse: Hei Jobber som lærling på båt (Matroslærling) og har desverre skadet meg. Har vært sykemeldt i noen månder og det ser . Gir fylkestinget tilbakemeldinger om hvordan det står til med lærlingene i. Praksisforløp for lærlinger i helsearbeiderfaget s. FOR LÆRLINGER OG VIRKSOMHETER I. Lærlingeordningen innebærer ulike rettigheter og plikter for lærling og lærebedrift.


Dersom lærlingen har fravær uten å levere egenmelding eller sykemelding. Har du fått en sykmelding ?

Logg deg inn på Ditt NAV og gå til Ditt sykefravær. Her finner du en tidslinje med nyttig informasjon om hva som . Bufret Du som lærling er pliktig til å melde fra til arbeidsgiver så snart som mulig ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg