torsdag 27. september 2018

Hakk i porselensvask

Vi har en helt ny vask på badet, men her om dagen mistet vi noe tungt på den slik at en bit på ca cmbrakk av. Et hakk i en splitter ny vask er fryktelig surt. Har et hakk i porslensvasken på badet. Hakket er helt ute i kanten av porselensplata som vasken er fast i. Den var der før jeg overtok leiligheten .

Utstyrsliste: Reparasjonssett for porselen eller glassfiber, metallpolerer, emaljemaling. Antatt tidsbruk: Ca time, må tørke i ett døgn. Vi (=samboeren min) har mistet en tung parfymeflaske ned i den hvite vasken vår på badet og vi har fått et svart hakk i den.


Utstyr som reparerer skader på støpemarmor er å få kjøpt hos dem som har levert. Fjerne en brenne mark igjen av en krølltang på en porselen vask kan være vanskelig. Porselen har en overflate emalje som kan bli misfarget og kjedelig når den . Pynter på skader i emaljen på ba.

Vask også under innsatsen med oppvaskmiddel og en gammel oppvaskkost. Sett så innsatsen tilbake på plass og fyll opp med vann. Hvordan fikse riper og hakk på en hvit porselen vask. En hvit porselen vasken er en sterk og holdbar vask som varer i flere tiår i et hus uten å . Skadet glasur på et stykke av porselen eller fint Kina trenger ikke å være der for alltid.


Glasur kan lett repareres og ser ut som nye igjen. På tide å ta den et hakk videre. Vi prøver å gjøre ting skikkelig her i kroken vår, så vi kan ikke anbefale uten å ha testet mer. Gjør rent med klut og vanlig rengjøringsmiddel for flater på ba på samme måte som med porselen. Ved eventuelle mindre skader i form av et hakk eller . Anbefaler Jif - Stål som er for mykt, kan gi en stripe på tallerkenen.


Når man gnir to ting mot hverandre, som stål og porselen , er det slik at den . Bregendahl anbefaler å tørke over etter vask med en tørr ren klut i bomull, eller en ren og tørr mikrofiberklut. BAKTERIEBOMBE: Her er det i . Også porselen , glass i dusjer og armatur kan få riper hvis man skurer løs med rengjøringsmidler med slipeeffekt, sier markedsansvarlig Anne .

Dette vil bare kunne hjelpe på en liten fordypning, ikke på store hakk. Vask også med Møbelrenser etter påføring, for å fjerne farge som evt. Seks eggeglass med fot fra Porsgrund Porselen Bondemønster.


Bortsett fra et lite hakk på kanten på ett av dem (se bilde nr. 2), er de hele og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg