torsdag 19. oktober 2017

Skatt kalkulator

Hvilket år vil du beregne skatt for? Dermed blir det feil for deg som . Og med standardverdiene i vår kalkulator , med en lønn på 480. Kalkulatoren kan brukes av både lønnsmottakere, uføretrygdede og selvstendig . Slik bruker du kalkulatoren.

Legg inn alle typer lønnsinntekter. Det er en forenklet modell, så den vil ikke passe for alle. Dine inntektsfradrag — se selvangivelsen din: (Gjeldsrenter, barnehageavgift, osv), NOK. Det er flere kalkulatorer som automatisk regner ut hvor mye du må betale i skatt.


Din inntekt før skatt : 0. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn noen poster. Vi mener at det er lurt å .

Lønns- og Skattekalkulator på Nett 】 gir deg din inntekt etter skatt om du jobber i Norge. Vi kalkulerer hvor mye lønnen din blir på, etter skatt i hvilken . Ved firmabilordning i deler av inntektsåret, blir fordelen fastsatt forholdsmessig i. Foretaket er ikke et eget skattesubjekt, og som innehaver er det du som er ansvarlig for innbetaling av foretakets skatt. Her har vi benyttet brutto lønn før overti andre tillegg, feriepenger og skatt. Skatt på pengemarkeds- og obligasjonsfond . Regn ut hvor mye du skal betale i toll og merverdiavgift for varer du bestiller fra utlandet.


Velg målforImportkalkulator. For foretaket må du betale skatten forskuddsvis fire ganger i året. Da skatter du på forventet. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan du beregner hvor mye skatt du skal betale.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Lånekostnad etter skatt : kr. Effektiv rente: Hjelp. Vi har laget en kalkulator som beregner hvor mye du får i feriepenger.


Sticos gjør komplisert regelverk enklere for både ledere og ansatte.

Vi tilbyr praktiske verktøy, kurs og rådgivning innen regnskap, lønn, HR og HMS. Regjeringen med Siv Jensen i spissen foreslår lavere skatt på lønn. Foto: Vidar Ruud (NTB Scanpix).


Här kan du räkna ut din inkomstskatt och även se hur arbetsgivaravgiften påverkar. Du gör en enkel beräkning genom att fylla i din månadslön, . Dersom du kjører en bil som er eid eller leaset av din arbeidsgiver, er dette å anse som en firmabil. En firmabil er av Skatteetaten å anse som en fordel som . Her finner du informasjon om de vanligste reglene rundt beskatning av firmabil og bilgodtgjørelse, samt gode råd og tips rundt valg av bilordning.


Frem med kalkulator og årsoppgaver. Nå starter årets store skattejakt! I Faghjelp finner du en egen kalkulator for å beregne firmabilbeskatning. Prosentkalkulator, regnemåte, forklaringer og eksempler.


Enkel og rask prosentregning. Begynn med å skrive inn en realistisk årslønn (før skatt ) i feltet oppe til høyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg