torsdag 19. september 2019

Voss vann kilde

Voss markedsfører seg som selger av artesisk vann , men ifølge TVsin . Det betyr i realiteten at Voss - vannet er fra samme vannkilde som det innbyggerne i Iveland tapper i springen, vasker bilen med og bruker til å . Vannet er filtrert over lang tid . SIDE2): Mattilsynet mener flaskevannet Voss Vann ikke er så. Voss Productions AS gikk ut som et eksklusivt vann hentet fra beskyttende kilder under is og fjell.

En artesisk kilde inneholder noe av det reneste drikkevannet som finnes. Voss - vann er ikke like eksklusivt i USA som i Norge, mener NHH-professor. Så ble det bestemt at bygda . Voss vann tappes fra en grunnvannskilde i Iveland i Aust-Agder. Siden har Harlem bidratt med . Selskapet har tidligere blitt beskyldt for å fremstille vannet som mer eksklusivt . TV 2s dokumentar En dråpe luksus hevder at det eksklusive Voss - vannet tappes fra en vanlig kommunal kilde.


Det tilbakeviser proodusenten av vannet.

Men det som redder vannprodusenten fra å måtte bytte navn, er at det nå ikke er noen tvil om at kilden vannet blir tappet fra heter Voss. Voss på sin side holder fast på at kilden de tapper fra heter nettopp. Under forutsetning av styrets godkjennelse, skal vi begynne leteboring etter en ekstra vannkilde til våren.


Vi har gjort forundersøkelser. Kildevann som tappes i Norge eller i tredjeland skal være godkjent. I en e- post til TV sier selskapet det ikke er noe krav om at navnet . I løpet av uke vil Vatnestrøm vannverk få ny vannkilde og nytt. Innflytteren hadde observert at det var mye vann i Snåsa. Letingen etter en egnet vannkilde tok halvannet år, og det ble lett i hele Snåsa kommune.


Det er ikke det samme hvilket vann du drikker. Smak kåret det beste vannet på flaske og så hvor godt Oslo- vannet i kranen kunne måle seg . Produksjon av mineralvann, leskedrikker og annet vann på flaske. Artig program om Voss på TVnå. Alt du trenger til arbeidsplassen. Kontorrekvisita, papir, arbeidsklær, kontormøbler, kaffe, toalettpapir og mye annet till kontoret, lageret, byggeplassen,.


Det selges per i dag tre forskjellige typer vann i Norge: kildevann , mineralvann. Voss merker vannet med artesian water.

Voss Water er en stor hit internasjonalt, men her i Norge må vi . Vedlegg 4: Grunnvannsforekomster i Voss kommune. Grunnvannet er generelt et gunstig alternativ som kilde til drikkevann og prosessvann som følge av. Gründeren av Voss Vann , Ole Christian Sandberg, er også blant aksjonærene i. Syltebøkilden, er nå omdøpt til Eira- kilden.


Firmaet Voss of Norway selger vann under merket Voss på en fancy glassflaske. Dette vannet kommer fra en kilde i Setesdal, og Voss er blitt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg