fredag 30. august 2019

Vaske med eddik og sitron

For mange ganger er det enkleste en sitron. Mange ganger er det ikke behov for dyre og kjemikalierike vaskemidler. Dette bør du IKKE bruke eddik til.


DROPP EDDIKEN: Det er mye du kan vaske med eddik , men ikke prøv å. Så finn fram sitron , bakepulver, natron og eddik neste gang du skal gjøre. La det stå noen minutter og vask med oppvaskbørsten og skyll etter .

Hjemmelaget klesvaskemiddel. RENGJØRING: Sitron kan brukes til mye mer enn bare mat og drikke. Muligens har jeg hatt for lite eddik og oppvaskmiddel i vaskevannet til at det.


Bakepulver, eddik og sitronsaft. De fleste av oss tenker kanskje ikke på dette som rengjøringsmidler, men faktum er at disse er gode alternativer . Spray på toalettet, dusjen, eller badekaret og vask så av med en våt klut. Med disse enkle triksene kan du vaske kjøkkenet med ting du allerede har liggende. Eddik kan også forhindre .

Det spesielt hyggelige er at eddik , natron og sitron er miljøvennlige, billig i bruk og du. Denne teknikken vasker også bort lukt fra bakterier. Husk å vask bunn av stekeovnen, så du får vekk alle bananfluene.


Vask gulvene med en blanding av én liter vann og én desiliter eddik. PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør underverker i dusjen. Som vaskemiddel på glassveggene, fungerer det . Hvordan rengjøre dusjkabinettet med eddik og zalo. CityMaid bruker aldri eddik eller sitron når vi vasker – vi bruker for det meste rent vann og mikrofiber, eller eublomst-merkede rengjøringsmidler . Heldigvis går det an å vaske vinduer med helt naturlige produkter,. Brukes den som hovedvask kan noen dråper fersk sitron i eddiken gjøre at.


Vask av tepper: En halv kopp eddik til en halv bøtte varmt vann. Sitron er også et produkt som kan brukes til vindusvask og vasking av speil. Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker - kalkflekkene sitter like. Vaske vannkoker og kaffekanne kan virke som en litt kronglete oppgave, men med enkle.


Sitron vil ha samme funksjon som eddik , men er ikke så konsentrert. Hun presser sitronsaft ned i do. Som for eksempel eddik og natron. En ting jeg IKKE visste at en kunne bruke som vaskemiddel ?

Og bytter du ut skyllemiddelet mot eddik når du vasker klær så blir du kvitt. Du kan med fordel også ha i litt sitron for å gi litt frisk duft og rense. Vaske tepper gjør du ved å blande ½ kopp eddik og ½ bøtte med varmt vann. Mange her inne sverger til eddik i både vaskemaskin og til annen vask.


Har noen prøvd å tilsette eddiken litt sitronsaft når den brukes til . Natron, eddik og sitronsaft. Bruk en klut eller svamp dynket i eddik og vask i vei. Hvis du også ønsker god lukt, kan sitron tilsettes blandingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg