mandag 25. mars 2019

Tapeter colorama

Här presenterar vi ett urval av våra varumärkens tapetkollektioner. Hur får man bort gamla tapeter ? Och vad betyder egentligen Non-Woven? Här har vi samlat svaren på de vanligaste funderingarna. Klassiskt moderna och svensktillverkade tapeter för inspirerande miljöer!


Nu kommer en fjärde upplaga av populära Pip med en mix av klassiska och nya mönster.

Skimrande mineraler, träfibrer, havskoraller och ädelstenar sätter tonen för den vackert genomtänkta kollektion med nonwoven tapeter. Tapetkollektionen Tidlös från Boråstapeter finns endast hos Colorama. Kolla in hela kollektionen här! På Colorama finns ett brett utbud av tapeter. Märken som Midbec, Boråstapeter, Wallfashion, Sandberg och Intrade finner du där.


Vårt sortiment av tapeter. Vi samarbetar med de stora leverantörerna och dessutom med en hel del mindre aktörer. Redan under medeltiden framställdes stofttapeter med tryckt mönster på väv som tryckts i klibbig färg eller färgat lim och sedan dekorerats med ullstoff i samma .

Välkommen till Colorama Trollhättan – ditt självklara val när det är dags att tapetsera om! Vi erbjuder ett brett urval av tapeter i olika stilar och olika prisklasser . En komplett färgbutik med ett brett sortiment! Tibro Färgekonomi är en komplett färgbutik med ett brett sortiment av färg, tapeter , golv, kakel och klinker. Behöver du hjälp med tapeter till ditt hus i Tingsryd eller Ronneby? Vi har ett brett sortiment med kvalitetsprodukter från ledande tillverkare.


Vi har allt från elegant och klassiskt till fondtapeter och tapeter som tål lite hårdare tag. Utifrån en klassisk och tidlös grund skapar vi tapeter som ligger rätt . REA på ett stort urval tapeter ! Just nu har vi rabatt på mängder av tapeter. Passa på att tapetsera om där hemma och upplev känslan av. COLORAMA ÖDMANS FRÅN GOLV TILL TAK AB. FÄRG CITY I NORRKÖPING AB.


Vi har duktiga golvläggare som gärna hjälper dig. Albins Colorama erbjuder allt inom färg, tapeter , kakel och klinker till våra kunder i Vimmerby och Hultsfred med omnejd. Kedjan bedriver sin verksamhet inom färgfackhandelsbranchen.


Tapeter , Färg och Golv i Uddevalla hittar du hos Gamol!

Förutom färg, golv och tapeter har vi hemtextilier som t ex gardiner och kuddar, roliga inredningsdetaljer som också kan passa som presenter, samt ett litet . Vi säljer färg, tapeter , golv, konstmaterial. Här får du hjälp att hitta rätt färger och tapeter till hemmets alla ytor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg