tirsdag 4. desember 2018

Fagskolepoeng

Dette medfører en rett for studenter som har vitnemål som oppgir fagskolepoeng , til å få skrevet ut nye vitnemål som erstatter fagskolepoeng. Vitnemål fra fagskolepoeng til studiepoeng. Den nye loven trer i kraft 1. Men regjeringen kunne vært enda mer konkret, . Ved overgangen fra betegnelsen fagskolepoeng til studiepoeng skal fagskolene skrive ut nye vitnemål til de tidligere studentene som ønsker det.

Hvordan går jeg fram for å få omgjort fagskolepoeng til studiepoeng? Det er fagskolen du har gått på som skal omgjøre fagskolepoengene dine . Men jeg gikk ikke andre året på fagskolen . SVAR: Hei Du har rett i at fagskolepoeng og høgskolepoeng ikke er det samme, og at fagskolepoeng ikke kan oversettes til høgskolepoeng i norsk sammenheng. Utdanningen er ofte tilrettelagt slik at den kan tas mens. Samtidig medfører dette en rett for studenter som har vitnemål som oppgir fagskolepoeng , til å få skrevet ut nye vitnemål som erstatter fagskolepoeng med . Lov om høyere yrkesfaglig utdanning § annet ledd definerer studiepoeng slik: Studiepoeng er en betegnelse på læringsutbytte og normert studietid.


Videreutdanning i nært samhandling med praksis.

Gir spisskompetanse som er direkte anvendbart. Stort behov innen oppvekst, helse og omsorg. Fra nå av vil du få studiepoeng ved å fullføre et år ved Hald Internasjonale Senter.


Fagskolepoeng blir studiepoeng. Regjeringen har gitt fagskolene et kraftig . Dagens fagskolepoeng erstattes altså med studiepoeng når loven trer i kraft 1. Tidligere fagskolestudenter får også mulighet til å få omgjort . Kunnskapsdepartementet har besluttet å innføre fagskolepoeng for fagskoleutdanning. Dette gjør yrkesutdanning mer attraktiv, og gjør det . Etter den nye loven for høyere yrkesfaglig utdanning, vil fagskolepoeng hete studiepoeng f. Med den nye loven skal altså dagens fagskolepoeng erstattes med studiepoeng.


I ny lov skal betegnelsen fagskolepoeng erstattes med studiepoeng. Hensikten er å styrke fagskolens status. Felles poengbetegnelse betyr . Sum fagskolepoeng , Sum fagskolepoeng , Sum fagskolepoeng , Sum fagskolepoeng.


Logistikktrainee – et yrkesrettet traineeprogram med fagskolepoeng.

Som det første i sitt slag tilbyr vi nå en unik yrkesrettet utdannelse innenfor logistikk, . De strekker seg over to år som deltidsstudium, normalt . ONF er fornøyd med lovforslaget om at utdanning på fagskole skal gi studiepoeng i stedet for fagskolepoeng som nå. En samlet komité går nå inn for at fagskolene skal få bytte ut dagens fagskolepoeng med studiepoeng, og at studenter fra fagskoler får to .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg