onsdag 26. desember 2018

Lufttrykk traktordekk

For at et dekk skal kunne kjøres med lågt lufttrykk må det ha stor diameter og bredde. Hva luftrykk skal det vere i 13. Lufttrykk xeobib innlegg 25. Flere resultater fra gardsdrift.


Bruken av et dekk er med å avgjøre hvor stort lufttrykk dekket må ha.

Jo større hastighet kjøretøyet har, jo større påkjenninger får dekket. Kontroller lufttrykket (også reservehjulet) minst en gang i måneden og alltid før lange turer. Ved å kontrollere lufttrykket ditt reduserer du kostnadene. Hvordan unngår vi pakkeskader 2. Lavt lufttrykk , under bar på jordet.


Gjerne lavere - bar (Særlig ved økologisk). Tidspunkt, tyngden på maskinene, dekkvalg og lufttrykk er faktorer som kan påvirke.

Dekk som har for høyt lufttrykk , lager dype spor i åkeren. Lågt lufttrykk sparer jord og diesel. Vi må kjøre med lågest mulig lufftrykk i dekka på jordet. Det er traktor og utstyr sin vekt, . Defekte dekk er ofte resultat av feil dekktrykk.


Det å velge et høyere lufttrykk for å spare drivstoff er imidlertid ingen god idé. I studien, som ble utført i Borgeby i Skåne, testet man to ulike dekk , Michelins MultiBib mot XeoBib. MutliBib-dekket er produsert etter . Riktig lufttrykk i dekkene er svært viktig. Et dekk med bar for lavt trykk kan redusere dekkets levetid og øker drivstoff-forbruket med ca prosent på grunn av.


Nyere dekk er beregnet på å kjøres med maks bar eller pund pr. Det skal være et dekk som tåler lavt lufttrykk , i de fleste tilfeller under . Spordyp under mønsterknaster. Vi har lavprofil og spesialdekk tilpasset dagens høye krav til moderne drift, blant annet traktordekk produsert for lavere lufttrykk med tanke på jordpakking.


Enklare regulering av lufttrykk i dekk på traktor.

Easier adjustment of tire pressure on tractors. Det dekktrykket som er oppgitt for din bil har fremkommet ved et samarbeid mellom bilprodusent og dekkprodusent. Anbefalt lufttrykk til dine dekk finner du i. Da er det godt å vite at det finnes dekk som er konstruert nettopp med tanke på.


Med normalt lufttrykk er 70-profil dekket en meget god all-round løsning, som . Dessuten vil feil lufttrykk også øke rullemotstanden og dermed føre til høyere. Moderne dekk slites i liten grad på midten med for mye luft. I vognkortet står det både hvilken hastighetskode dekkene bilen skal ha og hvilken belastning (LI = Load Index) de må tåle.


C dekk ikke tåler Bar i lufttrykk som er alt for høyt for de fleste av de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg