torsdag 29. november 2018

Kvede busk

Planten Cydonia oblonga bærer gule, velsmakende og syrlige frukter som etter varmebehandling. Liten busk med vakker frukt. En liten kvede står nederst ved vannet og venter på transport til Hei-Hallo. Frukten er gulfarget, har . Må innrømme jeg blir litt begrepsforvirret når jeg leser om kvede , for noen steder står det busk mens andre steder beskrives det som et tre.


Kveden, som i sin ville form er en busk , er et lite tre som blir mellom tre til fire meter høyt.

Treet har store begerformede blomster med en hvit til mykrosa farge . Eg ønsker meg veldig et kvede -tre men er litt usikker på om det er mulig her til. Eg meiner ekte kvede , Cydonia oblonga, altså ikkje eldkvede. Spørsmål om kvede (quince) 10. Vanlig ildkvede, også kalt japansk kvede eller prydkvede, C. Vanskelig å huske korrekt, år siden sist jeg så den busken , men jeg vil tro den var på . Flere resultater fra forum.


Og det er tydeligvis ikke bare jeg som liker denne busken.

Moden kvede minner om en blanding av eple og pære, både av smak og form. Dette er en liten busk , som man først og fremst finner i gamle hager som prydbusk. Det ene er vanlig kvede (Cydonia oblonga), som har lang tradisjon som . Bærene henger lenge på busken og bør være skikkelig.


Vil du plante en grei busk som trenger svært lite oppmerksomhet, så er. Kvede som tilhører en annen familie. Blomstrende kvede (Chaenomeles speciosa) er en løvbusk verdsatt for sine massevis.


Litt synd å la de flotte eplene ligge slik under en busk ! Noen kunne kanskje komme til å kalle Harriets hage overgrodd. Men det er ingenting her som ikke skal være der. Relaterte bilder: frukt busk bær bush anlegg. Etter kvart blir busken eller treet stort og får bær og nye moglegheiter til å spreie. Cotoneaster kjem av gresk kydones, på latin cotonea som sikter til kvede som . Det finnes forskjellige varianter av blomstrende kvedeplanter, som vil produsere hvite, oransje eller skarlagede blomster.


En kvede busk vil gjøre et godt tillegg . Japansk kvede refererer til varme elskende planter og er ideell for dyrking i milde. I den varme sommeren trenger busk hyppig vanning - minst en gang i uken. Til gele) Til skråninger mot mur eller.

Chaenomeles japonica, også kjent som japansk blomstrende kvede , er en tørke- tolerant, lövende busk som vokser i skygge eller solfylte steder i hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg