mandag 2. desember 2019

Tilbehør peis og ildsted

Tilbehør ildsteder - Byggmakker. Her hos oss finner du alt fra peissett til ovnsrør, til bjørkeved. Bestill enkelt på nett og hent i din nærmeste butikk. God kvalitet til lave priser. Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning.


Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt.

Vi skal levere høy kvalitet og skape kundetilfredshet. Velg mellom peiser og ovner i ulike løsninger hos oss. Med disse triksene får du fart på vedfyringen! Peis Ronda 1powerstone.


Ta gjerne en titt i vår produktkatalog som inneholder tilbehør og annet. En Jøtul peis er et murt, åpent ildsted , som består av en innsats og en omramming. I butikken vår i Tollef Bredals vei på Røros har vi et meget stort og variert utvalg av ildsteder , peiser , tilbehør til montering av alle typer ildsted.


Varespekteret omfatter et stort sortiment av røykrør, underlagsplater, produkter for rehabilitering av skorsteiner samt tilbehør og pleiemidler til ildsteder og peiser. Før du kjøper nytt ildsted , er det flere viktige faktorer du bør vurdere.

Varmeeffekt - Hvor stort er rommet og hvor stort totalareal skal du . For oss nordboere har ildsteder bestandig hatt en spesiell betydning. Sonderinger rundt ildsteder og tilbehør bør gjøres i samråd fagfolka hos XL- BYGG. Vedovn av typen F 1fra Jøtul. Alt tilbehør er selvsagt produsert av Contura for Contura og passer perfekt til ovnene.


Klikk på billdet for større versjon). Ventilrister sørger for nødvendig sirkulasjon av luft og varme i peiskassen. Alle Meteor ildsteder er designet med kvalitet og funksjonalitet i tankene. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Din leverandør av ilsted og tilbehør ! Finn det du trenger for å gjøre ildstedet komplett hos Modena Fliser! Dovrepeisen verdens eldste peisprodusent. Ildsted , Skorstein, Varmepumper.


Produktinformasjon Elegant og solid gulvplate som beskytter gulvet rundt ildstedet , og er en naturlig del av tilbehøret ved installering av et . Vi har års erfaring på peis , vedovn og alt som har med ildsted å gjøre. Henriksen Brenselforretning og Varmesenter AS og underliggende butikker fremstår i . Gulvplaten beskytter gulvet rundt ildstedet , og er en naturlig del av tilbehøret ved installering. Har du ett gammelt ildsted får du nå kr. Bergen kommune hvis du skifter ildstedet ditt med ett rentbrennende ildsted !

Som dedikert peisdesigner betrakter jeg ildstedet som husets viktigste møbel. Det er mer enn bare ovnen som hører med når man skal bytte eller ha et nytt ildsted. Vi leverer alt som hører med også. Ta kontakt med oss og få en komplett.


Vakker peis som korroderer og får en fin rustrød patina. Et flott ildsted til terrassen. Uno har glass på tre sider slik at du får mye innsyn til flammene fra flere sider av rommet. Velg ben i eik som tilbehør for et personlig preg.


Riva Studio Duplex, tosidig peisinnsats med gjennomsyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg