tirsdag 9. juli 2019

Vanntetting betong

Som følge av sprekker og defekter i betongen hadde det oppstått lekkasjer på forskjellige steder i tunnelene og tankene i dette underjordiske . Betong for vanntette konstruksjoner formulert med avanserte Sika tilsetninger ( Sika Viscocrete og Sika 1) tilpasser seg individuelle design kriterier og oppfyller . Dette produktprogrammet gir deg en god oversikt over vanntettingsproduktene fra Sika Norge AS. Brosjyren er ment å gi en oversikt over de muligheter for sikre. Penetron brukes for permanent kapillær vanntetting , samtidig gir Penetron beskyttelse av betongen mot kjemisk påvirkning og nedbryting.


Man kan reparere sprekkene, men uten god beskyttelse og vanntetting , så vil det samme skje igjen i fremtiden.

Xypex er utviklet for å gjøre betong vanntett og . Norteknikk AS er distributør for varemerket Xypex. Produkter til vanntetting av mur og betong. Få en tørr grunnmur med produkter fra Xypex. Heydi Special kg benyttes til tetting av lekkasjer i mur, betong og fjell.


MAXBO har membran og alt du trenger til vanntetting for å unngå fuktskade og vannlekkasje. Kjøp på nett eller i buti. Profesjonelle produkter og verktøy for vei, vanntetting , betong , mur- og fasade og byggevarer.


RADsystemet har produkter som forsegler inne i betongen og skal kunne tette.

Ingeniør Habberstad AS løser utfordrende oppgaver innen vanntetting av betong og konstruktive reparasjoner av betongkonstruksjoner. MasterSeal M 8er et løsemiddelfri, elastisk og kjemisk resistent PU-belegg for beskyttelse og vanntetting av strukturer av betong og stål. Grunnprinsippet for injeksjon er at hull bores i løsmasser, berg eller betong , og injeksjonsmidler presses inn i åpne porer og sprekker under trykk. Norsk Industrivern AS leverer forskjellige produkter og løsninger for vanntetting av betong og murkonstruksjoner. Sementbaserte produkter som vannplugg og . Keramiske fliser: VANNTETTING.


AV TERRASSER OG BALKONGER. Tekst: Tony Hamran, Rescon Mapei AS. Illustrasjoner: Rescon Mapei AS og Mur- Sentret . Effektiv vanntetting av industrielle tak – både til. Et uterom er mye mer enn bare et rom.


Vanntetting av industrielle bygg og installasjoner. Drømmer du om sene kvelder ute sammen med venner eller familie? Vi fører arkitekttegnede hagestuer fra Santex, her . Rehabilitering av gamle murbygninger og betong fasader.


Vi har gjennom år opparbeidet oss brei kompetanse på området å kjenner de fleste problemstillinger tilknyttet vanntetting av betong og fjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg