fredag 17. mai 2019

Pris reker kiwi

Vi har i dag over 6butikker over hele Norges land og over butikker har søndagsåpent. I de største butikkene er det store variasjoner i både størrelsen på rekene , men også prisen. Kiwi sin koster kun 3per kilo, mens rekene. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Lavpriskjedene selger en kilo frosne reker for rekordlave 1kroner. NorgesGruppen står bak kjedene Kiwi , Meny, Spar og Joker.

Få de siste kundeavis og kuponger fra Kiwi og finn de beste tilbudene fra. Kiwi - Kundeavis, tilbud og katalog. Vi har også denne helgen ferske reker fra langesund. Samme pris som forrige helg, 12- Velkommen til en hyggelig påskehandel på Kiwi Risingveien. Se alle nåværende reker tilbud i kundeavisene til de største butikkene bare på Tilbo.


Mens du må ut med over 2kroner for ferske reker de fleste steder,. Det er ikke bare pølser som selger i finværet. Nordmenn vil også ha reker. Opp mot 3kroner kiloen, melder Aftenposten.

Sjekk ut prissammenligningen her…. Kiwi rundkjøringen Grimsta 1kroner kiloen. Bunnpris i Grimsta som er billigst på reker. Skal du spise reker i dag? Reker hører med om sommeren, sier han.


Kiwi på Frogner har en kilopris på kroner, mens Rema på Falkum . Billigst var rekene på Coop Obs Hypermarked i Tromsø. Der var prisen kroner for en kilo ferske reker. Ellers så prisene ut som følger: Kiwi.


Ferske reker i Flekkefjord kostet torsdag 1kroner per kilo på Kiwi. Av varer har varer samme pris i de tre lavpriskjedene. Men bare 1kroner skiller Rema fra konkurrenten Kiwi.


Nå er prisen på ferske reker rekordhøy – nærmer seg 3kroner kiloen. Vi har skrelt reker fra tre forskjellige butikker og sett hva vi har endt opp med. Farger som matcher ditt humør!


Her er en utvalgt prisoversikt : Kiwi , Flekkefjord: 1kroner per kilo. Nå får du mange nye grillmiddag i enkeltpakninger hos KIWI. Vi tar inn så lite at vi ikke kan tilby lavere pris , sier Fagerheim.

Da måtte de innom Fiskebasaren for å kjøpe reker og blåskjell. UT I BÅT: Trine, Roger og. KIwi , Lund: 1kroner kiloen.


En klassiker til knallpris ! En mild ost med god og rund smak som passer til en mengde retter. Hva med et nydelig varmt ostesmørbrød? Lunsjpakkene har en svært gunstig pris ved forhåndsbestilling.


Reke -wrap, mini-gulrøtter og valgfri smoothie. Lær deg hvordan du beregner reker til rekelaget, hva størrelsene egentlig betyr og få inspirasjon til gode oppskrifter med reker. Larry: De kostet forresten kroner kiloen, for å ikke helt glemme trådens tema.


Pleier å kjøpe fryste reker til kr kiloen på Kiwi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg