onsdag 9. januar 2019

Vinsmaking bergen

Colonialen popper opp med vinkurs og eller smakinger hvor det måtte ønskes. Kurs kan passe som et kveldsarrangement og smaking kan enkelt . Altonas vinkjennere ønsker å dele sin entusiasme. Gruppe for smakinger og kunnskapsheving om vin i Bergen. For oss som ønsker et mer dynamisk vinmiljø i byen, og.


Er du nysgjerrig på å lære mer om vin?

Har du litt oversikt, men ønsker å sette deg mer inn i et enkelt område? Vi tilbyr vinsmakinger- og kurs. Kom og smak gode viner - selv om det er hustrig ute - er det godt og varmt hos oss. Hva gjør du når du får et esel av din ektemann til Valentines Day? Den transbergenske vinbanen.


Navnet Christer Berens er synonymt med vin. Christer er kåret til norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter eom Bagatelle, Bølgen . Et gavekort på en opplevelse fra YouWish.

Finn og kjøp Bergen Live Tasting Sessions billetter på ticketmaster. Dere får smake på forskjellige viner og bli klokere på smak . Vinkurs i Bergen - Her finner du forskjellige vinkurs som setter deg i stand til å velge. Emner som som omfatter grunnleggende vinkunnskap om vinsmaking , . Vinsmaking med Christer Berens - Italia fra nord til sør. Dråpen Vinbar er en koselig vinbar i Bergen sentrum. Vi har et stort utvalg vin og øl, og vårt hyggelig personale hjelper deg gjerne med å finne frem til den rette . Her vil du ikke mte store reisegrupper i gangene, men familien fra.


Tenuta il Sogno i Bergen - vinsmaking og bedriftspresentasjon. Fem uvanlig unike hoteller i Bergen. Du trenger ikke å allerede være vinkjenner for å ha glede av en vinsmaking. Har du nettopp fått smaken på vin, kan vi for eksempel arrangere et grunnleggende . På det nye årets første vinsmakinger får du møte Marie Vorstermans fra vinhuset . Pga få påmeldte er møtet avlyst! Få siste nytt om faggruppenes . Velkommen til DND Bergen -Hordalands ildsjelsamling og møt det nye styret.


Vertshuset og herberget Altona var blant det best kjente av. Masterclass vinsmaking med Valerio Mondo, vinmaker i Franco Mondo etterfulgt av middag på BARE RESTAURANT i Bergen.

Vetrlidsallmenningen Bergen. Pris: 4kr per deltaker. Henrik Ibsen mente at hvis man skulle si. Denne gangen med den norsk- italienske Chianti-produsenten Bibi Graetz, som tok oss med på en smaksreise .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg