mandag 14. januar 2019

Speilsveising

Speilsveising og elektromuffesveising av PE rør. Vi tilbyr et komplett sortiment med speilsveisemaskiner for alle typer sveisearbeid. Samtlige enheter, fra de små, bærbare enhetene til de største som håndterer . Holland Boring AS har moderne utstyr for speilsveising , som også betegnes som buttsveising, av PE-rør opptil Ø 630.


For større dimensjoner leier vi inn større . Sertifiserte sveisemaskiner.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud . Vi tar på oss speilsveising , El-muffe og extrudersveising av PE rør fra 110mm til 800mm rør. Ta kontakt for mer informasjon. Denne maskinen er en nyvinning innen plastsveisingsmaskiner for plastrør.


Maskinen er meget kompakt og har hydraulikkaggregat . Dette kurset tar deg gjennom alle relevante områder innen elektromuffesveising og speilsveising av plastrør iht. Ved lange strekk med mange sveiseskjøter er speilsveising det mest hensiktsmessige, mens ved tilkobling av kummer og liknende er ofte en EL- muffeskjøt det . Veiledningen gir informasjon om både speilsveising og el-sveising.

Det forutsettes at montør har grunnleggende opplæ- ring i sveising av PE trykkrør. Vi har platesveismaskin som kan speilsveise med en bredde på meter. Produksjon kan lage ben t-rør og sideforskyvere opp til Ø630mm.


Geberit leverer en serie moderne, svært effektive sveiseapparater for dette formålet. Ved sveising er det viktig med renslighet. Sjekk at sveisemaskin fungerer og at den trekker rørene uten for stor belastning. Sveiseparameter speilsveising.


Speiltemperatur 2– 220ºC under hele varmetiden. Website Builder drives av Vistaprint. Infrarød sveising (IRW - eng. forkortelse) . Løsningen ble å legge en ny sjøledning, speilsveiset på stedet og tredd inn på det gamle utløpet. Nytt sveiseutstyr og spesialkompetanse . Rørdeler i PE – Polyetylen for speilsveising , muffesveising og elektromuffesveising.


Leverandør: GPA Flowsystem AS. PP rør og deler opp til d500mm i SDR11. Inkludert transportkasse ( OSB kasse), men Innleggsett og annet tilbehør bestilles separat.


Ved lange strekk er speilsveising det mest hensiktsmessige, mens ved tilkobling av kummer og liknende er ofte en EL-muffeskjøt det beste.

Bedriften er sertifisert. Vi foretar nå speilsveising PE rør i lange baner. Her Stig i gang med ulike dimensjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg